ILMAINEN TOIMITUS myymälänoudoissa ja yli 50 €:n tilauksissa • 30 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

Tuotteet

GARMIN MARQ MARQ Command kello

Tuotekoodi: 0245-11323
Toimittajan tuotenumero: 010-02006-10

gps, titaania+nylon, Ø46mm, COMMANDER
Ylellinen ja moderni MARQ Commander -älykello, jossa sisäänrakennetut TOPOActive Europe -kartat ja taktiset ominaisuudet. Näyttävä kokonaisuus, jossa pitkälle kehitetyt toiminnot on pakattu kestävään ja tyylikkääseen kuoreen. MARQ Commander on mattapintainen kestävällä DLC (Diamond-Like Carbon) -pinnoitteella varusteltu titaanirunkoinen malli, jossa UTC -merkinnät antavat täsmällistä ajanottoa ja synkronointia. Kellomallista löytyy kolmivärinen jakardikudottu kelloranneke. GPS-kaksoiskoordinaatit ja valmiit TopoActive Europe -kartat. Taktiset toiminnot, kuten yhteensopivuus pimeälasien kanssa ja Jumpmaster -toiminnot. ClimbPro -suunnittelutyökalu, joka antaa reaaliaikaiset tiedot noudujen kaltevuudesta, etäisyyksistä ja nousun määrän. Syke: Sykkeenmittaus suoraan ranteesta. Älykkäät ilmoitukset: Vastaanottaa ilmoitukset sähköpostista, viesteistä, puheluista ja hälytyksistä. Musiikki: Laitteesta löytyy oma muisti, joten voit tallentaa jopa 2000 kappaletta. Suoratoistomusiikkisovelluksilla voit kuunnella musiikkia Spotifyn ja Deezerin kautta. Garmin Pay: Laitteeseen saatavilla lähimaksuominaisuus. Stressitason mittaus: Laite seuraa sykevaihtelua ja laskee arvion stressitasostasi. Sovellukset: Laitteeseen saatavilla ladattavia sovelluksia sekä suoritusprofiileja. Pulse Ox: Pulssioksimetri näyttää, kuinka kehosi happisaturaatio mukautuu korkeisiin paikkoihin. Suorituskykymittaus, kuten maksimaalinen hapenottokyky ja palautumisohjaus. GNSS: Laite käyttää useita eri satelliittijärjestelmiäö saadakseen mahdollisimman tarkan paikannuksen. (GPS, GLONASS ja Galileo) ABC-anturit: Korkeusmittari, ilmanpainemittari ja kolmiakselinen sähköinen kompassi. Connect IQ: Voit muokata kelloasi ladattavien kellotaulujen, tietokenttien ja sovelluksien avulla. Akku: Ladattava litiumakku kestää jopa 12 päivää älykellotilassa, 28 tuntia GPS-tilassa, 48 tuntia UltraTrac™-tilassa ja 9 tuntia GPS-tilassa, musiikkiominaisuus aktivoituna.
Vesisuojaus: 100M Kello on vesitiivis.

1739,00 € -15%
(norm. 2050,00 €)

Ei toimituskuluja: toimitus on ilmainen myymälästä noudettaville ja yli 50€ arvoisille tilauksille.

Ilmainen palautus.

Nopea ja luotettava toimitus.

Rannekkeen lyhennys veloituksetta Timanttiset-myymälässä; koskee metallirannekkeita.

Myymälävarastot

Voit tilata tuotteen mihin tahansa myymälään noudettavaksi, vaikka sitä ei olisi kyseisen myymälän varastossa. Myymälänouto ei ole noudettavissa välittömästi. Voit noutaa tilauksesi, kun saat ilmoituksen ja noutokoodin sähköpostitse/tekstiviestillä.

Kaupunki

Tarkemmat tiedot

Kenelle Miehelle
Kiven tyyppi Ei kiveä
Koneisto Digitaali (kvartsi)
Kuoren halkaisija 43 mm >
Kuoren muoto Pyöreä
Lasi Safiirilasi
Materiaali Titaani
Ominaisuudet Aktiivisuusranneke
Ominaisuudet Älykello
Ominaisuudet Ajanotto
Ominaisuudet Digitaalinäyttö
Ominaisuudet Sykemittaus
Ominaisuudet Kompassi
Ominaisuudet GPS
Ranneke Kangas
Rungon väri/tyyppi Titaani
Takuu 2 vuoden takuu
Vesitiivis 100M vesitiivis

Muita GARMIN MARQ -tuotteita

Maksutavat

Nordea Osuuspankki DanskeBank Alandsbanken Handelsbanken SPankki Aktia POPPankki Saastopankki VisaNets MasterCardNets AmericanExpressNets OmaSaastopankki MobilePay CollectorBank