• Ilmainen toimitus myymälänoudossa ja yli 50 euron tilauksissa
  • ​​30 pv vaihto- ja palautusoikeus
  • Nopea ja luotettava toimitus
  • Suomalainen myymäläketju

Swarovski

Swarovski korut
Swarovskin upeat muotikorut sopivat kaikkiin tilanteisiin. Ne ovat nuorekkaita, ajattomia, elegantteja ja korkealuokkaisia. Mallisto uudistuu neljä kertaa vuodessa ja sieltä löytyy oma suosikkinsa eri ikäisille naisille. Esimerkiksi nuorekkaat Power Slake -rannekorut ovat tyyliltään persoonallisia ja rentoja. Swarovski Jewelry -valikoimassa on kaulakoruja, korvakoruja, rannekoruja ja sormuksia. Swarovski valmistaa myös upeita kristalliesineitä. Tilaa Swarovski kristallikorut ja kristalliesineet edullisesti verkkokaupastamme.

Tuotteet 1-30 / 373

Aseta nousevaan järjestykseen
Sivu
per sivu

Swarovski korut

Swarovski tekee yhteistyötä tunnettujen muotisuunnittelijoiden ja brändien kanssa luodakseen korukokoelmia. Heidän suunnittelunsa vaihtelevat klassisista ja hillityistä malleista rohkeisiin ja avantgardistisiin tyyleihin, joten jokaiselle löytyy omaan tyyliinsä sopivia koruja, kuten kaulakoruja, korvakoruja, rannekoruja ja sormuksia.

Swarovski on erikoistunut korkealaatuisten kristallikorujen ja asusteiden valmistamiseen. Swarovski-kristallit ovat tunnettuja niiden kirkkaudesta, selkeydestä ja huolellisesti leikatuista kuvioista, jotka antavat niille näyttävän ja säkenöivän ulkonäön. Swarovski korut ovat elegantteja ja ajattomia muotoilultaan.

Jokaisella korulla on oma tarinansa ja tuotemerkki edustaa pitkäaikaista käsityötaitoa, jota kehitetään edelleen jatkuvasti niin työmenetelmien kuin materiaalienkin suhteen. Yrityksen perustajan, Daniel Swarovskin johtoajatuksena on ollut luoda ”timantti jokaiselle”.

Swarovski kristallit

Swarovski on tunnettu laadukkaista kristallituotteistaan. Swarovski-kristallit valmistetaan hienoista lasista ja ne ovat kuuluisia kimaltelevasta ulkonäöstään ja korkeasta laadustaan. Valikoimassamme on Swarovskin kristalliesineitä sisustukseen, joilla voidaan luoda persoonallisia, ylellisiä ja kimaltelevia sisustusratkaisuja. Tarjolla on myös koristeellisia rannekelloja, joissa on kristalleja joko kellotaulussa tai rannekkeessa.

Swarovskin tuotteet ovat suosittuja lahjoja syntymäpäivillä, häälahjoina ja valmistujaislahjoina. Lahjavalikoimaan kuuluu esimerkiksi kristalliset valokuvakehykset ja lahjakorut.

Swarovski-kristalleja pidetään usein symbolina ylellisyydestä ja tyylistä.

Swarovski historia

Swarovskilla on pitkä historia, joka juontaa juurensa 1800-luvulle, kun Daniel Swarovski keksi tarkan kristallien leikkauskoneen. Vuonna 1895 Itävallassa perustettu Swarovski on erittäin tunnettu tuotemerkki ympäri maailmaa. Yritys on tullut synonyymiksi kristallitaituruudelle ja innovaatiolle.

Swarovski on pyrkinyt edistämään kestävyyttä tuotantoprosesseissaan ja materiaaleissaan vastauksena kasvavaan ympäristötietoisuuteen. He ovat esitelleet kestävämpiä käytäntöjä ja materiaaleja ympäristöhuolen kasvaessa.

Copyright 2024 Timanttiset