• Ilmainen toimitus myymälänoudossa ja yli 50 euron tilauksissa
  • ​​30 pv vaihto- ja palautusoikeus
  • Nopea ja luotettava toimitus
  • Suomalainen myymäläketju

Orient

Orient

Virallisen maahantuojan ORIENT-rannekellojen laajasta mallistosta löytyy sporttisten kellojen lisäksi monia klassisia malleja naisille ja miehille. Kellon toiminnoissa, kellotaulun koossa ja väreissä, rungon väreissä ja rannekemateriaaleissa on vaihtoehtoja jokaiseen tyyliin. Suosituimpia ORIENT malleja ovat Mako, Bambino, Kamasu ja Kano.

Timanttiset on Orient-kellojen maahantuoja Suomessa. Osta Orientit meiltä ja saat varmasti aidon tuotteet nopeasti ja varmasti; takuuhuollot järjestyvät myös luotettavasti.

Tuotteet 1-30 / 107

Aseta nousevaan järjestykseen
Sivu
per sivu

Japanilainen ORIENT on valmistanut kelloja jo yli 70 vuoden ajan ja on tunnettu korkealaatuisista ja kestävistä rannekelloistaan. ORIENTin kelloissa käytetään pääasiassa omia laadukkaita mekaanisia automaattikoneistoja. Erityisesti mekaaniset kellot ovat aina olleet yrityksen ydinosaamista ja valikoimasta löytyvät edelleen myös perinteiset käsin vedettävät kellomallit arkikäyttöön sekä automaattivetoiset mallit, jotka saavat virtansa käden liikkeestä. ORIENT valikoimista löytyy myös paljon kelloja, joissa on kvartsikoneisto.

Copyright 2024 Timanttiset