• Ilmainen toimitus myymälänoudossa ja yli 50 euron tilauksissa
  • ​​30 pv vaihto- ja palautusoikeus
  • Nopea ja luotettava toimitus
  • Suomalainen myymäläketju

Orient

Orient kellot

Virallisen maahantuojan ORIENT-rannekellojen laajasta mallistosta löytyy sporttisten kellojen lisäksi monia klassisia malleja naisille ja miehille. Kellon toiminnoissa, kellotaulun koossa ja väreissä, rungon väreissä ja rannekemateriaaleissa on vaihtoehtoja jokaiseen tyyliin. Suosituimpia ORIENT malleja ovat Mako, Bambino, Kamasu ja Kano.

Timanttiset on Orient-kellojen maahantuoja Suomessa. Osta Orientit meiltä ja saat varmasti aidon tuotteet nopeasti ja varmasti; takuuhuollot järjestyvät myös luotettavasti.

Tuotteet 1-30 / 109

Aseta nousevaan järjestykseen
Sivu
per sivu

Orientin kellot

Japanilainen ORIENT on valmistanut kelloja jo yli 70 vuoden ajan ja on tunnettu korkealaatuisista ja kestävistä rannekelloistaan. Orient Watch Co., Ltd. perustettiin vuonna 1950 Japanissa.

Orientilla on pitkä historia kellomerkkinä, ja se tunnetaan perinteistä sekä käsityöläisyydestään. Monet kellonharrastajat arvostavat Orientin perinteitä ja sen historiallista merkitystä, tehden kelloista erityisen mielenkiintoisen vaihtoehdon. Kelloissa yhdistyy laadukas mekaaninen tekniikka ja tyylikäs muotoilu paketoituna kohtuulliseen hintaan.

Orientin kelloissa käytetään pääasiassa omia laadukkaita mekaanisia automaattikoneistoja. Mekaaniset kellot ovat aina olleet yrityksen ydinosaamista ja heidän valikoimastansa löytyvät sekä automaattivetoiset kellomallit, jotka saavat ranteen liikkeestä syntyvää energiaa kellon käynnissä pitämiseksi, että myös perinteiset käsin vedettävät rannekellot. Mekaanisia kellomalleja arvostetaan niiden luotettavuuden, tarkkuuden ja käsityönä valmistetun laadun vuoksi. Orientin valikoimista löytyy myös paljon kvartsikoneistolla varustettuja kelloja.

Orient tarjoaa laajan valikoiman erilaisia kellomalleja eri tyyleissä ja hintaluokissa. Olipa kyseessä sitten klassinen, urheilullinen, tyylikäs tai retrohenkinen kello, Orientilta löytyy vaihtoehtoja monenlaisiin mieltymyksiin sekä miesten että naisten malleissa. Heidän kellonsa ovat hyvin viimeisteltyjä ja valmistettu korkealaatuisista materiaaleista.

Orientin historia

Orientilla on pitkä ja rikas historia kellonvalmistajana Japanissa. Orient Watch Co., Ltd. perustettiin vuonna 1950, mutta sen juuret ulottuvat kauemmaksi menneisyyteen.

Alun perin Orient tunnettiin nimellä "Tama Keiki Co., Ltd.", joka valmisti kellonosia. Yritys oli mukana kehittämässä Japanin kelloteollisuutta ja oli merkittävä toimija alalla jo ennen virallisen Orient-brändin syntymistä.

Varsinaisesti Orient-brändiä alettiin käyttää vuonna 1951, jolloin yrityksessä siirryttiin kokonaisvaltaiseen kellojen valmistukseen. Alusta lähtien Orient on keskittynyt laadukkaiden mekaanisten kellojen valmistukseen, ja se on tunnettu erityisesti automaattikelloistaan.

Orient on ollut mukana useissa innovaatioissa ja kehityksissä japanilaisen kelloteollisuuden historiassa. He ovat esimerkiksi kehittäneet omia mekaanisia koneistojaan ja työskennelleet tiiviissä yhteistyössä muiden suurten japanilaisten kellomerkkien kanssa.

Kellojen laatu ja kestävyys ovat saavuttaneet laajan tunnustuksen, ja niitä arvostetaan ympäri maailmaa niiden luotettavuuden, tarkkuuden ja kohtuuhintaisuuden vuoksi.

Yli 70 vuoden historian aikana Orient on säilyttänyt perinteensä ja käsityöläisen lähestymistapansa kellonvalmistukseen, mikä tekee siitä merkittävän ja arvostetun toimijan kellomaailmassa.

Copyright 2024 Timanttiset