• Ilmainen toimitus myymälänoudossa ja yli 50 euron tilauksissa
  • ​​30 pv vaihto- ja palautusoikeus
  • Nopea ja luotettava toimitus
  • Suomalainen myymäläketju

Kalevala korut naisille

Kalevala-korut naisille valmistetaan käsityönä Suomessa ja niiden laadukas muotoilu kestää sukupolvelta toiselle. Kalevalan mallistoista Kalevala Modern, Kalevala Originals ja Art by Kalevala löytyvät klassiset ja tutut pronssikorut, hopeakorut ja kultakorut arkikäyttöön ja juhlahetkiin. Lahjaksi annetun korun voi tarvittaessa vaihtaa, jos se on käyttämätön ja myyntikelpoinen.

Tuotteet 1-30 / 417

Aseta nousevaan järjestykseen
Sivu
per sivu

Timanttisilta löydät laajan valikoiman Kalevala koruja naisille. Meiltä löydät kaikki halutuimmat sarjat, kuten Valoisa, Haave, Paratiisi, Kosmos. Mukana on myös aina tuoreimmat uutuudet kuten Kaaria, Louhetar ja Vetovoima. Myydyimmät Kalevala korut on valmistettu hopeasta, mutta valikoimiin kuuluu kultaisia ja pronssisia koruja. Kalevala korut ovat naisten halutuimpia koruja ja siten varmoja lahjoja.

Uutuutena Kalevala on tuonut myyntiin uudet Amuletti korut. Amuletti-kaulakoruja voi käyttää useampia samaan aikaan. Amuletti on saatavilla hopeisena ja pronssisena. Kalevala Roosa Nauha 2021 -korut ovat tulleet myyntiin. Tämä korusarja perustuu suosittuun Haave-sarjaan. Jokaisesta tuotteesta Kalevala lahjoittaa 10 € Syöpäsäätiölle.

Copyright 2024 Timanttiset