• Ilmainen toimitus myymälänoudossa ja yli 50 euron tilauksissa
  • ​​30 pv vaihto- ja palautusoikeus
  • Nopea ja luotettava toimitus
  • Suomalainen myymäläketju

Daniel Wellington

Daniel Wellington

Daniel Wellington -rannekellot ovat ajattoman tyylikkäitä ja muotoilu on klassisen pelkistettyä. Naisten ja miesten rannekelloja on saatavilla useaa eri kokoa ja rannekevalikoima on laaja: nahkarannekkeilla, kangasrannekkeilla, kumirannekkeilla sekä metallirannekkeilla. Kelloissa on värivaihtoehtoina teräs, kulta tai punakulta. Tutustu Daniel Wellington -kellomallistoon verkkokaupassamme tai myymälässä.

Tuotteet 1-30 / 319

Aseta nousevaan järjestykseen
Sivu
per sivu

Naisten Daniel Wellington -kellot

Daniel Wellington -kellot on muotoiltu pelkistetyn ajattomasti ja ne sopivat arkeen ja juhlaan.

Naisten kellomalliston suosituimpia malleja ovat Petite-sarjan kellot, joissa on miellyttävä mesh-metalliranneke tai viimeistelty nahkaranneke ja kellotaulun koko 24–36 mm. Suosittu naisten kellomalli on myös Iconic Link, jossa on upeasti viimeistelty kuori ja ranneke. Uutuus Quadro on ensimmäinen neliönmuotoinen kello Daniel Wellington -mallistossa. Kellosta löytyy Petite-malliston ominaisuuksia, mutta täysin uudessa kantikkaassa muodossa.

Miesten Daniel Wellington -kellot

Miesten kellomallisto noudattaa tuttua Daniel Wellingtonin tyylikkään pelkistettyä tyyliä. Kelloja on saatavana nahka-, kumi- ja metallirannekkeella. Tuoreimpia lisäyksiä mallistoon ovat Iconic Link ja ensimmäinen vesitiivis Daniel Wellington kello Iconic Motion aktiiviseen elämäntapaan.

Daniel Wellingtonin tarina

Tarina Daniel Wellington -kelloista syntyi sattumanvaraisessa kohtaamisesta toisella puolella maailmaa. Yrityksen perustaja Filip Tysander nimittäin tapasi matkallaan kiehtovan brittiherrasmiehen, jonka tyyli oli moitteeton mutta hillitty. Mies oli erityisen viehättynyt vintage-kelloihin ja vanhoihin, kuluneisiin NATO-rannekkeisiin. Arvaatko hänen nimensä? Aivan, se oli Daniel Wellington. Uuden tuttavuuden ajaton tyyli innoitti Filipiä, joka päätti luoda oman kellosarjan. Sarjan kelloille luonteenomaista ovat minimalistinen, hienostunut ja klassinen muotoilu sekä vaihdettavien rannekkeiden tuoma monipuolisuus. Tämä on yhä pitkälti Daniel Wellingtonin ydin.

Copyright 2024 Timanttiset