• Ilmainen toimitus myymälänoudossa ja yli 50 euron tilauksissa
  • ​​30 pv vaihto- ja palautusoikeus
  • Nopea ja luotettava toimitus
  • Kotimainen myymäläketju

Daniel Wellington

Daniel Wellington

Daniel Wellington -rannekellot ovat klassisen tyylikkäitä ja muotoilu on pelkistettyä. Rannekelloja on saatavilla useaa eri kokoa ja rannekevalikoima on laaja: nahkarannekkeilla, kangasrannekkeilla, kumirannekkeilla sekä metallirannekkeilla. Kelloissa on värivaihtoehtoina teräs, kulta tai punakulta.

Tuotteet 1-60 / 101

Sivu
per sivu
Aseta nousevaan järjestykseen

Tuotteet 1-60 / 101

Sivu
per sivu
Aseta nousevaan järjestykseen

Saat verkkokaupastamme Daniel Wellington kellot ilmaisella ja nopealla toimituksella.

Tarina Daniel Wellington -kelloista syntyi sattumanvaraisessa kohtaamisesta toisella puolella maailmaa. Yrityksen perustaja Filip Tysander nimittäin tapasi matkallaan kiehtovan brittiherrasmiehen, jonka tyyli oli moitteeton mutta hillitty. Mies oli erityisen viehättynyt vintage-kelloihin ja vanhoihin, kuluneisiin NATO-rannekkeisiin. Arvaatko hänen nimensä? Aivan, se oli Daniel Wellington. Uuden tuttavuuden ajaton tyyli innoitti Filipiä, joka päätti luoda oman kellosarjan. Sarjan kelloille luonteenomaista ovat minimalistinen, hienostunut ja klassinen muotoilu sekä vaihdettavien rannekkeiden tuoma monipuolisuus. Nyt, muutamaa vuotta myöhemmin, tämä on yhä pitkälti Daniel Wellingtonin ydin.

Daniel Wellington kellot naisille

Daniel Wellington mallistosta löytyy tyylikkäitä naisten kelloja arkeen ja juhlaan. Kellot on muotoiltu pelkistetysti ja ajattomasti. Suosituimpia malleja ovat Petite-sarjan kellot, jotka ovat saatavilla miellyttävällä mesh-metallirannekkeella tai viimeistellyllä nahkarannekkeella. Näitä löytyy monessa eri kuoren halkaisijakoossa 24 mm, 28 mm, 32 mm ja 36 mm. Suosittu naisten kello on myös Iconic Link, jossa on upeasti viimeistelty kuori ja ranneke.

Daniel Wellington Quadro-mallisto on uusin lisäys Daniel Wellingtonin tuotevalikoimaan. Kellosta löytyy Petite-malliston ominaisuuksia, mutta täysin uudessa kantikkaassa muodossa.

Miesten Daniel Wellington kellot

Daniel Wellintonin mallistosta löytyy myös useita tyylikkäitä ja pelkistettyjä kelloja miehille. Kelloja on saatavana nahka-, kumi- ja metallirannekkeella. Tuoreimpia lisäyksiä mallistoon ovat Iconic Link ja Iconic Motion. Iconic Motion -malliston kelloissa upea viimeistely yhdistyy kumirannekkeeseen. Kyseinen sarja on 100M vesitiivis, joten se sopii hyvin aktiiviseen elämäntapaan.

Copyright 2020 Timanttiset