• Ilmainen toimitus myymälänoudossa ja yli 50 euron tilauksissa
  • ​​30 pv vaihto- ja palautusoikeus
  • Nopea ja luotettava toimitus
  • Suomalainen myymäläketju

Miesten kellot

Meiltä löydät laajan valikoiman miesten rannekelloja edulliseen hintaan. Laadukkaat materiaalit ja huolellinen viimeistely takaavat hyvän käyttökokemuksen ja toimintavarmuuden. Edustamme useita huippumerkkejä. Tilaa miesten kellot netistä kätevästi missä oletkin!

Tuotteet 1-30 / 1024

Aseta nousevaan järjestykseen
Sivu
per sivu

Miesten kellot moneen tyyliin ja tarpeeseen

Verkkokaupastamme löydät miesten tyylikkäät rannekellot, jotka pukevat ja viimeistelevät tyylisi töissä ja vapaa-ajalla, arjessa ja juhlatilaisuuksissa. Rannekello on aina varma lahjaidea miehelle. Edustamme arvobrändejä, kuten Orient, Orient Star ja Swiss Military by Chrono sekä trendimerkkejä Gant, Police, Tommy Hilfiger, Kenneth Cole, Focus ja Daniel Wellington. Valikoimistamme löytyy näiden lisäksi myös tutut merkit kuten Seiko, Casio, Aarni ja Leijona. Lisäksi meiltä saat tekniset kellot kuten Garmin ja Polar. Verkkokaupasta tilatun kellon rannekkeen lyhennys hoituu veloituksetta Timanttiset-myymälässä (etu koskee metallirannekkeita). Voit tilata tuotteen noudettavaksi mihin tahansa myymäläämme, vaikka sitä ei olisi kyseisen myymälän varastossa.

Kellot ovat tärkeä osa miesten pukeutumista. Monelle miehelle kello on ainut koru, joten siihen kannattaa panostaa. Eri tilaisuuksiin voi olla eri kelloja: vapaa-aikaan ja urheiluun oma kellonsa ja töihin eri kello. Rannekello on sopiva lahja miehelle. Miesten lahjat voi ostaa netistä. Mitä ostaisit miehelle lahjaksi? Timanttiset-verkkokaupasta löydät vinkkejä ja vierailemalla Timanttiset-myymälässä saat parhaiten henkilökohtaista apua lahjan hankintaan miehelle. Verkkokaupasta ostaessasi lahjan voit aina palauttaa sen, jos lahja ei miellytä saajaa. Palauttaminen ja vaihtaminen on aina ilmaista.

Copyright 2024 Timanttiset