• Ilmainen toimitus myymälänoudossa ja yli 50 euron tilauksissa
 • ​​30 pv vaihto- ja palautusoikeus
 • Nopea ja luotettava toimitus
 • Suomalainen myymäläketju

Älysormukset

Älysormusten suosio on kasvanut niissä käytetyn kehittyneen teknologian yleistymisen myötä, ja ne tarjoavat käyttäjilleen uusia tapoja hyödyntää kehosta mitattavaa tietoa päivittäisessä elämässä.

2 tuotetta

Aseta nousevaan järjestykseen
 1. Focus Smart älysormus RING-1 BLACK
  Focus Smart älysormus RING-1 BLACK

  sykkeen, unen,  aktiivis...

  Alkaen 229,00 €
 2. Focus Smart älysormus RING-1 SILVER
  Focus Smart älysormus RING-1 SILVER

  sykkeen, unen,  aktiivis...

  Alkaen 229,00 €
per sivu

Älysormuksen ominaisuudet

Tyypillisesti älysormukset voivat seurata käyttäjänsä aktiivisuutta, kuten askeleita, sykettä ja unen laatua. Ne voivat mitata maksimaalista hapenottokykyä ja auttaa myös terveyden seurannassa stressin havaitsemisessa. Älysormus voi antaa naisille tietoa kuukautiskierrosta, raskauden valmistelusta ja raskausajasta.

Älysormuksien ominaisuudet ja tyyli vaihtelevat eri mallien mukaan, joten sopiva malli löytyy vertailemalla sormuksen ominaisuuksia omaan käyttötarkoitukseen, mieltymyksiin sekä sopivaan hintatasoon. Kustannuksissa kannattaa huomioida myös mahdollinen seurantasovelluksen kuukausimaksu.

Sormuksen fyysisten ja teknisten ominaisuuksien lisäksi on tärkeä huomioida myös sen hallintaan liittyvät sovellukset, niiden yhteensopivuus eri älypuhelimiin sekä kehitys tulevaisuudessa. Joissakin tapauksissa tiettyjen sormusten toiminnot saattavat rajoittua vain tietyille älypuhelinmalleille tai käyttöjärjestelmille.

Älysormuksen käyttö

Älysormuksen käyttö vaatii tyypillisesti valmistajan tarjoaman sovelluksen asentamisen puhelimeesi ja sormuksen yhdistämisen langattomasti sovelluksen kanssa. Sovelluksen kautta voit tarkastella ja analysoida kerättyjä tietoja.

Useimmat älysormukset tarjoavat tietoa oman terveyden ja hyvinvoinnin seuraamiseen, kuten sykkeen seurantaan ja stressin mittaamiseen.

Valitse sormus, jota on mukava pitää päivittäin ja joka sopii omaan tyyliisi.  Hyvä älysormus on valmistettu kestävistä ja laadukkaista materiaaleista. Sormuksen pitkä akunkesto on myös tärkeä ominaisuus päivittäisen käytön kannalta. Joissakin malleissa akunkesto voi vaihdella huomattavasti.

Kannattaa tutustua oman älysormuksesi käyttöohjeisiin ja oppia tuntemaan sen tarjoamat toiminnot parhaan käyttökokemuksen saamiseksi.

Copyright 2024 Timanttiset