• Ilmainen toimitus myymälänoudossa ja yli 50 euron tilauksissa
  • ​​30 pv vaihto- ja palautusoikeus
  • Nopea ja luotettava toimitus
  • Suomalainen myymäläketju

Lasten kellot

Meiltä löytyy laaja valikoima lasten rannekelloja todella edulliseen hintaan. Laadukkaat materiaalit ja käytännöllinen suunnittelu takaavat hyvän ja kestävän kellon lapsen käyttöön. Voit tilata lasten kellot netistä kätevästi kotiisi ja noutaa myymälästä.

Tuotteet 1-30 / 103

Aseta nousevaan järjestykseen
Sivu
per sivu

Rannekelloja lapsille moneen tyyliin ja tarpeeseen

Verkkokaupassamme on laaja valikoima laadukkaita ja kestäviä lasten rannekelloja, joten jokaiselle löytyy varmasti sopiva. Värivaihtoehtoja on monia ja toimintoja kelloa vasta opetteleville kuin jo monipuolisempia ominaisuuksia kaipaaville. Lasten kelloissa käytetään usein värikkäitä rannekkeita, jotka ovat kangas- tai keinonahkarannekkeita. Lasten rannekelloja on Timanttiset-myymälässä monilta tuotemerkeiltä. Suosittuja lastenkellojen merkkejä ovat Focus, Leijona ja Q&Q. Verkkokaupasta voit tilata rannekellon noudettavaksi mihin tahansa myymäläämme, vaikka sitä ei olisi kyseisen myymälän varastossa.

Sopiva ja hyvä rannekello lapselle

Kellon käytön ja lukemisen opettelu kannattaa aloittaa rannekellon avulla, jossa on selkeä kellotaulu hyvin erottuvilla numeroilla ja se on tyyliltään lapselle mieleinen. Silloin kelloa pitää mielellään ja sen opettelu sujuu huomaamatta. Lasten rannekellorannen tulee kestää päivän leikit ja muut puuhat. Siksi ranneke on usein kumia, kangasta tai keinonahkaa. Kellotaulua suojaa vahva mineraalilasi ja rannekello on joko vesisuojattu tai kokonaan vesitiivis.

Copyright 2024 Timanttiset