• Ilmainen toimitus myymälänoudossa ja yli 50 euron tilauksissa
  • ​​30 pv vaihto- ja palautusoikeus
  • Nopea ja luotettava toimitus
  • Suomalainen myymäläketju

Pandora

Pandora korut naisille

Pandora-korut antavat naisille mahdollisuuden kertoa oman tarinansa. Kuvasta uutta lukua tarinassa lisäämällä ranneketjuun tai kaulaketjuun pieni hela tai riipus, joka sopii elämän erityiseen tapahtumaan. Laadukkaissa riipuksissa ja heloissa on paljon vaihtoehtoja. Pandora-mallistosta löytyy ketjujen lisäksi myös sormukset ja korvakorut. Korujen materiaalina on hopea, keltakulta, metalli tai nahka. Koristeena koruissa on käytetty mm. korukiveä, kristallia, lasia tai zirkonia. Ne sopivat myös lapsille ja nuorille.

Pandora Reflexions ja ME mallistot

ME-malliston rohkeaan kettinkiketjuun voit kiinnittää Pandora-koruille tuttuun tapaan näyttäviä heloja tai valita tyyliisi sopivan sormuksen hopeisena tai kultaisena.

Reflexions-sarjan rannekoru on hillityn tyylikäs, sterling-hopeasta valmistettu litteä rannekoru, johon voit valita tarinaasi kertovat helat. Suorakaiteen muotoinen lukko on käytännöllinen arkikäytössä. Täydennä kokonaisuuteen vielä sterling-hopeiset nappikorvakorut.

Pandora ME korusarja  

Huomaathan, että Pandora Reflexions ja ME -sarjan tuotteet eivät ole yhteensopivia muiden Pandora-tuotteiden kanssa.

Tuotteet 1-30 / 765

Aseta nousevaan järjestykseen
Sivu
per sivu

Inspiroidu ja kerro tarinasi

Tanskalainen Pandora on valmistanut laadukkaita koruja jo yli 30 vuoden ajan ainutlaatuisille naisille kaikkialla maailmassa. Korujen materiaaleilla ja väreillä jokainen voi ilmaista itseään ja olla uskollinen omalle persoonalleen. Erilaiset helat ja riipukset symbolisoivat elämässä tapahtuvia asioita ja tunteita. Tutustu valikoimaan verkkokaupassamme tai myymälässämme! 

Yhteensopivuus

Tarkista ennen helan ostamista, että sopii koruusi; Moments on sarjoista suosituin:

Copyright 2024 Timanttiset