• Ilmainen toimitus myymälänoudossa ja yli 50 euron tilauksissa
  • ​​30 pv vaihto- ja palautusoikeus
  • Nopea ja luotettava toimitus
  • Suomalainen myymäläketju

Orient Star

Orient Start kellot

Orient Star -kelloilla on pitkät perinteet ja niitä on valmistettu jo vuodesta 1951. Pitkän historiansa ansiosta mallit sisältävät todettuja vahvoja teknisiä ratkaisuja, joissa jokainen pienikin yksityiskohta on otettu huomioon. Nämä mekaaniset kellot ovat yksinkertaisia, mutta samalla erittäin tyylikkäitä ja huolella viimeisteltyjä.

Kelloissa käytetään Orientin omia automaattikoneistoja ja suurimmassa osassa on safiirilasi. Hienoa koneistoa voi ihailla useissa malleissa kellotaulussa olevista aukoista tai takakannessa sijaitsevan lasin lävitse. Mekaanisia kellomalleja arvostetaan niiden luotettavuuden, tarkkuuden ja käsityönä valmistetun laadun vuoksi.

Tuotteet 1-30 / 39

Aseta nousevaan järjestykseen
Sivu
per sivu

Orientin historia

Orientilla on pitkä ja rikas historia kellonvalmistajana Japanissa. Orient Watch Co., Ltd. perustettiin vuonna 1950, mutta sen juuret ulottuvat kauemmaksi menneisyyteen.

Alun perin Orient tunnettiin nimellä "Tama Keiki Co., Ltd.", joka valmisti kellonosia. Yritys oli mukana kehittämässä Japanin kelloteollisuutta ja oli merkittävä toimija alalla jo ennen virallisen Orient-brändin syntymistä.

Varsinaisesti Orient-brändiä alettiin käyttää vuonna 1951, jolloin yrityksessä siirryttiin kokonaisvaltaiseen kellojen valmistukseen. Alusta lähtien Orient on keskittynyt laadukkaiden mekaanisten kellojen valmistukseen, ja se on tunnettu erityisesti automaattikelloistaan.

Orient on ollut mukana useissa innovaatioissa ja kehityksissä japanilaisen kelloteollisuuden historiassa. He ovat esimerkiksi kehittäneet omia mekaanisia koneistojaan ja työskennelleet tiiviissä yhteistyössä muiden suurten japanilaisten kellomerkkien kanssa.

Kellojen laatu ja kestävyys ovat saavuttaneet laajan tunnustuksen, ja niitä arvostetaan ympäri maailmaa niiden luotettavuuden, tarkkuuden ja kohtuuhintaisuuden vuoksi.

Yli 70 vuoden historian aikana Orient on säilyttänyt perinteensä ja käsityöläisen lähestymistapansa kellonvalmistukseen, mikä tekee siitä merkittävän ja arvostetun toimijan kellomaailmassa.

Copyright 2024 Timanttiset