• Ilmainen toimitus myymälänoudossa ja yli 50 euron tilauksissa
  • ​​30 pv vaihto- ja palautusoikeus
  • Nopea ja luotettava toimitus
  • Suomalainen myymäläketju

Korvakorut

Meiltä löydät todella suuren valikoiman erilaisia korvakoruja mm. nappikorvakorut koukkukorvakorut ja rengaskorvakorut. Materiaaleja on saatavilla monia mm. kulta, hopea ja teräs. Korvakoruissa käytetään kivinä timantteja, värikiviä kuten safiiria ja zirkonioita. Korvakorut ovat aina varma valinta niin syntymäpäivälahjaksi kuin joululahjaksi.

Tuotteet 1-30 / 1299

Aseta nousevaan järjestykseen
Sivu
per sivu

Korvakorut naisille ja miehille suuresta valikoimastamme

Korvakorut saat helposti netistä. Meiltä on saatavilla on paljon huippumerkkejä kuten Kalevala Koru, Lumoava, Kohinoor, Efva Attling, Thomas Sabo, Brilliant Star. Tyylejä ja materiaaleja on hyvin monenlaisia. Korvakorut viimeistelevät ilmeesi ja niillä voit tuoda esiin omaa yksilöllisyyttäsi väreillä tai muodoilla. Muodissa on isommat korvakorut kuten isot korvarenkaat.

Korvakorut hopeasta ovat hyvin muodikkaita tällä hetkellä. Hopeiset korvakorut voivat olla näyttävät ja silti kohtuullisen hintaiset. Voit pysyä hopeisilla korvakoruilla muodikkaina edullisesti. Meiltä löytyy korvakoruja miehille. Monet miehet pitävät tummista tai mustista korvakoruista. Korvakoruvalikoimamme lapsille on myös hyvin laaja. Löydät lapsille värikkäitä korvakoruja kullasta ja hopeasta. Timanttiset-myymälässä saat myös korvien rei´ityksen ja ensiasennuskorvakorut. Tilaa korvakorut verkosta ja saat ne nopeasti suoraan kotiisi.

Copyright 2024 Timanttiset