• Ilmainen toimitus myymälänoudossa ja yli 50 euron tilauksissa
  • ​​30 pv vaihto- ja palautusoikeus
  • Nopea ja luotettava toimitus
  • Kotimainen myymäläketju

Äitienpäivälahjat

Äitienpäivälahjat

Yllätä rakas äitisi ihanalla äitienpäivälahjalla. Sopivia äitienpäivälahjoja löytyy mm. Kalevala korulta tai Lumoavalta. Korujen lisäksi äitiä voi muistaa kellolla, joka voi olla klassisempi rannekello tai nykyisin suosioon noussut älykello. Tilaa äitienpäivälahja netistä kätevästi missä oletkin!

Löydät verkkokaupastamme parhaat lahjat äitienpäiväksi. Olemme keränneet tänne hyviä lahjaideoita äideille. Suuri osa ehdotuksista on tarjoushinnalla.

Tänä vuonna äitienpäivää vietetään sunnuntaina 9.5.

Tuotteet 1-30 / 3863

Sivu
per sivu
Aseta nousevaan järjestykseen

Tuotteet 1-30 / 3863

Sivu
per sivu
Aseta nousevaan järjestykseen

Verkkokaupastamme löydät parhaat lahjaideat äidille

Äitienpäivää vietetään aina toukokuun toisena viikonloppuna. Päivä on myös virallinen liputuspäivä. Perinteisesti äitienpäivänä muistetaan äitien lisäksi myös isoäitejä.

Koruja lahjaksi

Äitejä muistetaan usein itse tehdyllä kortilla tai muulla itse tehdyllä lahjalla ja nämä ovatkin usein rakastetuimpia lahjoja. Korut ovat myös upea, mieleenpainuva ja kestävä tapa muistaa äitiä ja muisto tästä kulkee jatkuvasti käyttäjän yllä. Hyviä korulahjoja löytyy mm. Kalevala-korulta ja Lumoavalta.

Lahjaideoita äidille

Korujen lisäksi äitiä voi muistaa kellolla, joka voi olla perinteinen kello tai älykello. Perinteisistä kelloista voidaan valita klassisia kelloja, kuten Orient, Seiko tai muotikelloja, kuten Daniel Wellington ja Tommy Hilfiger. Älykelloista ja sporttikelloista löytyy myös hyviä lahjavinkkejä aktiiviselle äidille, kuten Garmin ja Focus Smart.

Copyright 2020 Timanttiset