Black Weekin suuresta suosiosta johtuen toimituksissa voi olla viivästyksiä

  • Ilmainen toimitus myymälänoudossa ja yli 50 euron tilauksissa
  • ​​30 pv vaihto- ja palautusoikeus
  • Nopea ja luotettava toimitus
  • Suomalainen myymäläketju

Äitienpäivälahjat

Äitienpäivälahjat

Itse tehdyn kortin tai lahjan lisäksi äitienpäivälahja voi olla saajansa tyylin ja persoonallisuuden mukaan valittu koru tai kello. Vaikka itse tehdyt lahjat ovatkin niitä rakastetuimpia, ovat korut myös mieleenpainuva ja kestävä tapa muistaa äitiä tai isoäitiä. Hyviä korulahjoja löytyy mm. Kalevala-korulta ja Lumoavalta. Olemme koonneet tähän lahjaideoita ja tarjouksia valintasi helpottamiseksi.

Tänä vuonna äitienpäivää vietetään sunnuntaina 14.5., joten muista tilata lahja viimeistään 8.5. Myymälänoudon voit tilata vielä 13.5., kun varmistat, että tilaamaasi tuotetta on noutomyymälässä.

Lahjaideoita äitienpäivään

Äitienpäivälahjan pidetty ja käytännöllinen vaihtoehto korulle on kello, joka voi olla arkikäyttöön tarkoitettu, korukello tai älykello. Nimensä mukaisesti korukello on koristeellisempi ja soveltuu esimerkiksi juhlatilaisuuksiin. Perinteisempi rannekello tai sporttisempi älykello puolestaan kulkevat äidin mukana päivittäin. Perinteisistä kelloista voidaan valita klassisia kelloja, kuten Orient, Seiko tai muotikelloja, kuten Daniel Wellington ja Tommy Hilfiger. Meiltä löytyy myös muita vaihtoehtoja korujen ja kellojen lisäksi: esimerkiksi korurasioita, terästuotteita ja tyylikkäitä avaimenperiä.

Poimi näistä äidille, isoäidille tai puolisolle paras lahjavaihtoehto!

Suositut äitienpäivälahjat

Äitienpäivälahjojen suosikit pysyvät vuodesta vuoteen lähes samoina, mutta jos lahjan saajalta löytyy ennestään jo tiettyä korusarjaa tai tietyn tyylisiä koruja, kannattaa tutustua samojen korumerkkien ja -sarjojen uutuuksiin ja pinnalle nousseisiin muihin uutuuksiin ja esimerkiksi eri materiaaleista valmistettujen korujen nousuun muoti-ilmiöiksi. Nämä tuotteet ovat tällä hetkellä suosituimpia verkkokaupassamme.

Lahjaideat käytännölliselle äidille

Käytännöllisyyttä arvostava äiti pitää lahjoista, joita voi käyttää huolettomasti, ne auttavat arjessa tai pitävät tavarat järjestyksessä. Tässä muutama lahjaidea vinkiksi!

Lahjaideat urheilulliselle äidille

Liikunnallinen tai urheilullinen äiti on aina menossa, joten lahjankin pitää olla siihen sopiva. Esimerkiksi älykello tai sporttikello tarjoaa monipuolisesti toiminnallisuuksia erilaisiin tilanteisiin, joita aktiiviselle äidille tulee vastaan. Kellomerkeistä Garmin ja Focus Smart ovat suosittuja. Mikä näistä pysyisi vauhdissa mukana?

Lahjaideat isoäidille

Isoäitien, mummojen tai mummien muistamiseen äitienpäivänä verkkokaupastamme löytyy monia hyviä vaihtoehtoja. Pitääkö hän koruista vai ottaisitteko perhepotretin ja antaisitte sen lahjaksi tyylikkäissä kehyksissä?

Äitienpäivälahja puolisolle

Äitienpäivälahjan hankkiminen annetaan tietenkin usein myös puolison tehtäväksi. Jos edellä olevista lahjaideoista ei tuntuisi löytyvän vielä sopivaa, tutustu näihin seuraaviin vaihtoehtoihin.

Äitienpäivälahja vielä ostamatta?

Äitienpäivää vietetään aina toukokuun toisena viikonloppuna. Mutta kuten usein käy, sopivan lahjan valinta voi viedä aikaa ja hankinta jää viime hetkeen. Eipä hätää, sillä Timanttiset-verkkokaupassa voit tutustua eri lahjavaihtoehtoihin ja tehdä ostoksen kätevästi milloin sinulle sopii ja missä oletkin. Voit valita ostoksellesi kätevän kotiinkuljetuksen tai noutaa sen myymälästä. Jos iskee aivan viime hetken paniikki, muista Timanttisten lahjakortti, jolla lahjan saaja voi valita itse mieleisensä tuotteen! Verkkokaupan lahjakortin voit ostaa vielä vaikka äitienpäivänä ja se toimitetaan heti sähköpostiin.

  1. Lahjakortti verkkokauppaan
    Lahjakortti verkkokauppaan Valitse haluamasi summa. Verkkok...
    Alkaen 10,00 €

Copyright 2023 Timanttiset