• Ilmainen toimitus myymälänoudossa ja yli 50 euron tilauksissa
  • ​​30 pv vaihto- ja palautusoikeus
  • Nopea ja luotettava toimitus
  • Suomalainen myymäläketju

Ylioppilaslahjat

Timanttisten verkkokaupasta löydät upean ylioppilaslahjan ylioppilaalle. Suosittuja ylioppilaslahjoja ovat erilaiset korut, sormukset ja kellot. Myös Timanttisten lahjakortti on takuuvarma lahja ylioppilaalle. Ylioppilaslahjan tilaat kätevästi netistä!

Tuotteet 1-30 / 2015

Aseta nousevaan järjestykseen
Sivu
per sivu

Lahja ylioppilaalle

Ylioppilaalle sopiva lahja riippuu useasta seikasta, kuten ylioppilaan persoonallisuudesta, mieltymyksistä ja tulevaisuuden suunnitelmista. Lahja on kuitenkin hieno tapa osoittaa ylioppilaalle arvostusta ja onnitteluita saavutuksesta. Tässä muutamia hyviä lahjaideoita tulevalle ylioppilaalle:

Kello lahjat

Tyylikäs ja ajaton rannekello on arvostettu lahja ylioppilaalle. Valitse tyyli, joka sopii ylioppilaan persoonallisuuteen ja tarpeisiin, kuten minimalistinen muotoilu tai vaikkapa vintage-henkinen kellomalli.

Jos ylioppilas on urheilullinen tai harrastaa aktiivisesti liikuntaa, urheilukello voi olla hyvä lahja. Urheilukellot tarjoavat usein erilaisia toimintoja, kuten sykkeen seurantaa, GPS-toimintoja ja vedenkestävyyttä.

Jos haluat antaa erityisen arvokkaan lahjan, automatiikkakello voi olla sykähdyttävä vaihtoehto. Automatiikkakellot ovat mekaanisia kelloja, jotka toimivat ilman paristoa ja saavat voimansa ranteen liikkeestä.

Koru lahjat

Tyylikäs riipus tai medaljonki voi olla merkityksellinen ja henkilökohtainen lahja ylioppilaalle. Voit valita riipuksen, joka kuvastaa ylioppilaan kiinnostuksenkohteita tai symboloi hänelle tärkeitä arvoja.

Trendikäs rannekoru on usein muodikas lahja nuorelle ylioppilaalle. Voit valita rannekorun, joka on valmistettu laadukkaista materiaaleista ja joka sopii ylioppilaan tyyliin.

Yksinkertainen ja tyylikäs sormus voi ilahduttaa ylioppilasta. Voit valita klassisen sormuksen, jossa on esimerkiksi yksittäinen kivi tai minimalistinen muotoilu.

Korusetit, jotka sisältävät esimerkiksi kaulakorun ja korvakorut tai rannekorun ja kaulakorun ovat myöskin käytännöllisiä ja hienoja lahjoja ylioppilaalle.

Copyright 2024 Timanttiset