• Ilmainen toimitus myymälänoudossa ja yli 50 euron tilauksissa
  • ​​30 pv vaihto- ja palautusoikeus
  • Nopea ja luotettava toimitus
  • Suomalainen myymäläketju

Miesten korut

Miesten korujen valikoima sisältää kaulakoruja ja -ketjuja, rannekoruja ja sormuksia sekä muita koruelementtejä, joita voi yhdistellä omaan tyyliin sopivaksi tai lahjaksi. Verkkokaupastamme löytyvät miesten korut tunnetuilta merkeiltä, kuten Fred Bennett, Kalevala ja Lumoava. Koru käy hyvin lahjaksi myös miehelle. Korujen tyyleissä löytyy vaihtoehtoja klassisen pelkistetyistä aina näyttävämpiin ja koristeellisempiin. Jos käykin niin, ettei korulahja ole saajalle ihan täysin mieleinen, käyttämättömän ja myyntielpoisen korun voi aina vaihtaa.

Tuotteet 1-30 / 624

Aseta nousevaan järjestykseen
Sivu
per sivu

Miesten korut edullisesti

Timanttiset verkkokaupasta löydät miesten korut moneen makuun. Meiltä löytyy miesten koruja huippubrändeiltä mm. Lumoava, Kalevala, Police. Koruja löytyy monista materiaaleista valmistettuina mm. kulta, hopea, teräs ja titaani. 

Miesten korujen käyttö

Miehet käyttävät entistä enemmän koruja ja siten miesten korut ovat hyvä lahjaidea. Korut sopivat monenlaiseen käyttötarkoitukseen niin arkeen kuin juhlaan.

Nopea ja luotettava toimitus

Miesten korut löytyvät varastostamme, joten toimitamme ne nopeasti ja luotettavasti suoraan varastosta. Timanttiset oma maahantuonti varmistaa edulliset hinnat.

Copyright 2024 Timanttiset