• Ilmainen toimitus myymälänoudossa ja yli 50 euron tilauksissa
  • ​​30 pv vaihto- ja palautusoikeus
  • Nopea ja luotettava toimitus
  • Suomalainen myymäläketju

Armeijakellot

Armeijaan sopivassa inttikellossa ratkaisevat ihan tietyt ominaisuudet: sen tulee olla kevyt, kestävä ja vesitiivis. Inttiaikaa helpottavat käytännölliset toiminnallisuudet, kuten herätys, hälytykset ja ajanotto. Valikoimastamme löytyy inttikelloksi esimerkiksi Casion ja Orientin pelkistetympiä digitaalisia ja analogisia kelloja, mutta myös monipuolisemmilla ominaisuuksilla varustettuja ja suurikokoisempia, kuten Casio G-Shock tai Seiko Astron. Valitse laajasta valikoimastamme juuri sinun käyttöösi sopiva rannekello!

Tuotteet 1-30 / 321

Aseta nousevaan järjestykseen
Sivu
per sivu

Armeijakellot eli inttikellot ovat erityisiä kelloja, jotka ovat käytössä asepalveluksessa tai intissä, kuten sitä usein kutsutaan. Nämä kellot ovat suunniteltu vastaamaan armeijan tarpeisiin ja vaatimuksiin. Inttikellojen ominaisuudet vaihtelevat, mutta niissä yleensä on tarkka aika ja päivämäärä, sekuntikello, hälytystoiminto ja joissain tapauksissa myös kompassi tai muita hyödyllisiä ominaisuuksia.

Ne voivat myös sisältää erityisiä toimintoja, kuten ajanottotoimintoja, joiden avulla sotilaat voivat harjoitella tiettyjen tehtävien suorittamista aikarajoituksella. Inttikellot ovat usein kestäviä ja kestävät kovaa käyttöä ja haastavia olosuhteita, joihin asepalvelus voi sisältyä. Ne voivat olla valmistettu kestävistä materiaaleista, kuten ruostumattomasta teräksestä tai titaanista, ja olla iskunkestäviä sekä vedenkestäviä. Kellojen kestävyys on tärkeää, koska sotilaat voivat joutua alttiiksi fyysisille rasituksille, kuten iskuille tai kosteudelle.

Suosittuja inttikelloja ovat digitaaliset kellot, joissa on ajanotto, hälytys ja valo. Hyviä armeijakelloja löytyy mm. Casiolta ja Q&Q:lta.

Copyright 2024 Timanttiset