• Ilmainen toimitus myymälänoudossa ja yli 50 euron tilauksissa
  • ​​30 pv vaihto- ja palautusoikeus
  • Nopea ja luotettava toimitus
  • Suomalainen myymäläketju

Isänpäivälahjat

Isänpäivälahjat

Itse tehty kortti on tietysti isänpäivän kruunu, mutta isä osaa varmasti arvostaa myös saajansa tyylin ja persoonallisuuden mukaan valittua lahjaa. Kello tai koru on mieleenpainuva ja kestävä tapa muistaa isää tai isoisää. Olemme koonneet tähän lahjaideoita ja tarjouksia valintasi helpottamiseksi.

Tänä vuonna isänpäivää vietetään sunnuntaina 13.11., joten muista tilata lahja viimeistään 7.11. Myymälänoudon voit tilata vielä 11.11., mutta varmista, että tilatut tuotteet löytyvät valitun myymälän varastosta. Verkkokaupan lahjakortin voit tilata vielä vaikka 13.11.

Ideoita isänpäivälahjaksi

Perinteinen isänpäivälahja on tietysti rannekello, joka voi olla arkikäyttöön tarkoitettu, juhlava kello tai isän harrastuksiin sopiva älykello. Rannekello voi kulkea isän mukana päivittäin, oli se sitten klassisempi malli, kuten Casio tai Focus, tai sporttikello, kuten Casion G-Shock, Garmin tai Polar. Moderni isä käyttää myös nuorekkaita koruja, joita löytyy esim. Lumoavan, Fred Bennettin tai Timanttisten mallistoista. Meiltä löytyy myös muita vaihtoehtoja korujen ja kellojen lisäksi, esimerkiksi terästuotteita, lompakoita ja tyylikkäitä avaimenperiä.

Poimi näistä isälle, papalle tai puolisolle paras lahjavaihtoehto!

Isänpäivälahja papalle

Isoisältä, papalta, ukilta ja vaarilta löytyy varmasti jo monia vuosien varrella saatuja isänpäivälahjoja, mutta onko hän ehkä aloittanut uuden harrastuksen, jossa älykello olisi avuksi? Tai olisiko aika päivittää papan lompakko pitämään huoli pankkikorteista? Käytännöllistä lahjaa voi käyttää huolettomasti, ne auttavat arjessa tai pitävät tavarat järjestyksessä. Tässä muutama lahjaidea vinkiksi!

 

Isänpäivälahja miehelle

Isänpäivälahja miehelle

Jos äidille annetaan vastuullinen tehtävä huolehtia isänpäivälahjan hankinnasta, tutustu verkkokauppamme monipuolisiin lahjaideoihin ja tarjouksiin milloin sinulle sopii ja tee ostos kätevästi netissä. Laajasta valikoimastamme löytyy hyviä vaihtoehtoja arkea arvostavalle, urheilulliselle, perinteitä kunnioittavalle tai trenditietoiselle isälle.

Isänpäivälahjat ehdit hyvin ostaa netistä

Isänpäivää vietetään Suomessa marraskuussa. Mutta kuten usein käy, sopivan lahjan valinta voi viedä aikaa ja hankinta jää viime hetkeen. Eipä hätää, sillä Timanttiset-verkkokaupassa voit tutustua eri lahjavaihtoehtoihin ja tehdä ostoksen kätevästi milloin sinulle sopii ja missä oletkin. Voit valita ostoksellesi kätevän kotiinkuljetuksen tai noutaa sen myymälästä. Jos iskee aivan viime hetken paniikki, muista Timanttisten lahjakortti, jolla lahjan saaja voi valita itse mieleisensä tuotteen! Verkkokaupan lahjakortin voit ostaa vielä vaikka isänpäivänä ja se toimitetaan heti sähköpostiin.

Copyright 2024 Timanttiset