• Ilmainen toimitus myymälänoudossa ja yli 50 euron tilauksissa
  • ​​30 pv vaihto- ja palautusoikeus
  • Nopea ja luotettava toimitus
  • Suomalainen myymäläketju

Lumoava

Lumoava korut

Lumoavan korut tehdään käsityönä maailman pohjoisimmassa korutehtaassa Kuopiossa. Lumoavan lukuisista korusarjoista, kuten Aarni, Hali, Hurma ja Rakkain, löytyy jokaiseen tyyliin sopivat kaulakorut, korvakorut, rannekorut, riipukset, sormukset, kalvosinnapit, solmiopitimet ja rintaneulat. Korumallistossa on vaihtoehtoja naisille, miehille, pojille ja tytöille.

Lumoavan uutuudet

Lumoavan uusimpia korusarjoja ovat Joutsenet, joka edustaa kauneutta ja itsearvostutta ja on rakkauden symboli. Modernisti muotoiltu Rossi kertoo jokaisen ihmisen kauneudesta, vahvuudesta ja herkkyydestä, haasteista ja onnistumisista. 

Tuotteet 1-30 / 554

Aseta nousevaan järjestykseen
Sivu
per sivu

Lumoava-koru arkeen ja juhlaan

Useista kymmenistä Lumoavan korusarjoja löytyy eri tyylisiä ja eri materiaaleista valmistettuja koruja arkikäyttöön sekä juhlavampia malleja erityisiin hetkiin. Mallisto tarjoaa vaihtoehtoja ylioppilaslahjaksi, rippilahjaksi ja syntymäpäivälahjaksi eri ikäisille. Esimerkiksi Soulmates-malliston hopeiset korut sopivat lahjaksi nuorelle.

Suomalainen valinta

Lumoava-tuotteiden valmistaja Lumoava Finland Oy on yksi Suomen vanhimpia korutehtaita. Järvi-Suomen sydämessä kierrätetty jalometalli saa uuden muodon ja elämän. Lumoava-koru on kestävä ja eettinen valinta, koska esim. niiden valmistuksessa käytetty materiaali on miltei täysin kierrätettyä. Lumoava-korut koskettavat, koristavat ja lumoavat.

Copyright 2024 Timanttiset