• Ilmainen toimitus myymälänoudossa ja yli 50 euron tilauksissa
  • ​​30 pv vaihto- ja palautusoikeus
  • Nopea ja luotettava toimitus
  • Suomalainen myymäläketju

Ystävänpäivälahja

Ystävänpäivälahja

Ystävänpäivää vietetään joka vuosi 14.2. ja se on mitä oivallisin mahdollisuus muistaa ystävää korulahjalla. Perinteisesti ystävänpäivälahja on sydämen muotoinen ja valikoimastamme löytyykin runsaasti eri tyylisiä sydänriipuksia tunnetuilta merkeiltä, kuten Pandora, Kalevala, Lumoava ja Toive. Niistä löytyy sopiva ystävänpäivälahja tytölle tai pojalle, naiselle tai miehelle. Muita koruvaihtoehtoja ovat korvakorut, rannekorut, sormukset tai vaikka aiheeseen sopivat Nomination-palat. Tilaa ystävänpäivälahja kätevästi verkkokaupastamme tai vieraile myymälässä!

Tuotteet 1-30 / 2122

Aseta nousevaan järjestykseen
Sivu
per sivu

Ystävänpäivän eli Valentine´s Dayn synty ja vietto

Helmikuun 14. päivä vietetään ystävänpäivää. Suomessa ystävänpäivän eli Valentinenpäivän vietto on melko tuore tapa. Kalentereissa ystävänpäivä on ollut virallisesti vuodesta 1996. Maailmalla Valentine's Day on tyyliltään enemmän rakastavaisten romanttinen päivä kuin meidän suomalaisten perinteinen ystävänpäivämme.

Ystävänpäivällä on juurensa kristillisissä perinteissä, sillä Pyhän Valentinuksen muistopäivää vietetään juuri 14. helmikuuta. Valentinus-marttyyrista on useampia tarinoita ja erään mukaan 200-luvulla elänyt piispa Valentinus oli rakastavaisten ymmärtäjä, joka vastoin Rooman keisarin tahtoa vihki sotilaita avioliittoon. Keisari oli sitä mieltä, että naimisissa olevat sotilaat eivät olleet yhtä innokkaita sotimaan kuin naimattomat. Valentinus heitettiin vankilaan, jonne sotilaiden puolisot lähettelivät salaa pieniä lahjoja, kortteja ja kirjeitä. Keisarin käskystä piispa lopulta mestattiin.

Englannissa juhlittiin ystävänpäivää jo 14.2.1537, kun naistenmiehenä tunnettu kuningas Henrik VIII oli vallassa. Valentine's Day antoi luvan lähettää nimettömiä viestejä ystäville ja salaisille rakkauden kohteille.

Vähitellen Valentinen päivän vietto levisi myös Yhdysvaltoihin. Siellä siitä on muodostunut suosittu ja merkittävä juhlapäivä. Silloin muun muassa askarrellaan ystäville kortteja ja leivotaan sydämen muotoisia pikkuleipiä. Tärkein kortti runoineen lähetetään ihailun kohteelle.

Ystävänpäivälahja naiselle

Koru on usein romanttinen ja kaunis lahja naiselle. Ystävänpäivän korulahja voi olla esimerkiksi elegantti kaulakoru, jossa on sydämen muotoinen riipus tai muita romanttisia symboleita. Tyylikäs rannekorukin, olipa se sitten hienostunut hopeinen ranneke tai värikäs helmikoru, voi olla ihana lahja.

Kauniit korvakorut ovat aina suosittuja, voit valita klassiset korvakorut tai jotain rohkeampaa, vaikkapa riippuvat korvakorut. Kaunis sormus ilahduttaa, se on luonteeltaan romanttinen ja symbolinen lahja. Myös yksinkertainen tai monimutkaisempi riipus kaulaketjussa on henkilökohtainen ja kaunis lahja.

Helmikaulakorut tai helmikorvakorut ovat ajattoman tyylikkäitä ja sopivat monenlaisiin tilaisuuksiin samoin kuin hopeakorut. Monet pitävät hopeasta sen kiiltävän sekä ajattoman ulkonäön vuoksi.

Kauniisti paketoitu koru lisää lahjan viehätystä.

Ystävänpäivälahja miehelle

Kello tai miehekäs koru on hieno ja arvostettu lahja. Kelloista voi valita klassinen tai modernin rannekellon, joka sopii ystäväsi tyyliin. Laadukas ja ajaton design on aina hyvä valinta.

Mikäli mies on kiinnostunut teknologiasta, älykello on useimmiten ilahduttava lahja. Älykellot tarjoavat monipuolisia toimintoja, kuten sykemittarin, unen seurannan ja älykkäät ilmoitukset.

Koru on myös hyvä vaihtoehto ystävänpäivä lahjaksi. Esimerkiksi hänen tyyliinsä sopiva laadukas nahkainen- tai metallinen rannekoru tai yksinkertainen design kaulakoru. Jotkut tykkäävät paljon symboleista, voit valita korulahjan mielenkiintoisella symbolilla. Tyylikäs sormus voi olla hieno lisä täydentämään pukeutumista.

Sekä kello että koru voivat olla hyviä ja henkilökohtaisia lahjoja, jotka ilahduttavat ystävänpäivänä.

Ystävänpäivälahja kaverille

Ystävänpäivälahjan valitseminen kaverille voi olla haastavaa, mutta tässä on muutamia ideoita, jotka voivat sopia hyvin kaverisuhteeseen. Lahjan valinta on hyvä sovittaa ystävyyssuhteenne luonteeseen. Muista, että ystävänpäivälahjan ei tarvitse olla suuri tai kallis. Tärkeintä on osoittaa kaverillesi, että välität ja arvostat häntä.

Copyright 2024 Timanttiset