• Ilmainen toimitus myymälänoudossa ja yli 50 euron tilauksissa
 • ​​30 pv vaihto- ja palautusoikeus
 • Nopea ja luotettava toimitus
 • Suomalainen myymäläketju

Älykellot

Meillä on laaja valikoima älykelloja ja sykemittareita edulliseen hintaan. Laadukkaat materiaalit ja älykellojen huolellinen valmistus takaavat hyvän käyttökokemuksen. Edustamme useita huippumerkkejä. Tilaa älykellot netistä kätevästi missä oletkin!
Hakusuodattimet
 1. Tuotemerkki
  Focus
Rajaa hakua

13 tuotetta

Aseta nousevaan järjestykseen
 1. Focus Smart älysormus RING-1 SILVER
  Focus Smart älysormus RING-1 SILVER

  sykkeen, unen,  aktiivis...

  Alkaen 229,00 €
 2. Focus Smart älysormus RING-1 BLACK
  Focus Smart älysormus RING-1 BLACK

  sykkeen, unen,  aktiivis...

  Alkaen 229,00 €
per sivu

Älykellot ja aktiivisuusrannekkeet tukemaan liikkumistasi

Jos haluat kehittää harjoitteluasi ja liikkumistasi, ovat älykellot ja sykemittarit hyviä apuvälineitä tähän. Jos haluat viedä harjoittelun uudelle tasolle, sykemittari ja älykello ovat todella tehokkaista avustamaan kehittymisessä. Sen avulla saat yksityiskohtaista tietoa harjoittelusi vaikutuksista ja opit miten oma kehosi reagoi harjoitukseen. Sykemittari sopii ammattiurheilijalle että omasta kunnosta huolehtivalle harrastajalle. Älykellossa olevat sykkeen ja aktiivisuuden seuranta riittävät usein kuntoilijoille ja ihmisille, jotka haluavat seurata aktiivisuuttaan.

Meillä on laaja valikoima erilaisia älykelloja ja sykemittareita monenlaisiin tarpeisiin. Sykemittarin avulla voit selvittää liikutko oikealla sykealueella. Erityisesti aloitettaessa liikuntaharrastusta voidaan alkuun rasittaa kroppaa liikaa. Älykelloissa on yleensä aktiivisuuden seuranta, jolla voi seurata päivittäistä aktiivisuutta. Aktiivisuustiedot yhdistetään harjoituksiisi, ja näin voit seurata palautumisaikaa, ja tiedät paremmin koska lähteä taas liikkeelle. Valikoimistamme löytyvät huippumerkit kuten Garmin, Garmin Marq ja Polar. Focus Smart tarjoaa älykelloon laatua edulliseen hintaan.

Copyright 2024 Timanttiset