• Ilmainen toimitus myymälänoudossa ja yli 50 euron tilauksissa
  • ​​30 pv vaihto- ja palautusoikeus
  • Nopea ja luotettava toimitus
  • Suomalainen myymäläketju

Joululahjaideat

Joululahjaideat

Joululahjaidean keksiminen voi olla haastavaa tutullekin ihmiselle – tai erityisesti silloin. Hassua, miten joulukiireetkin pääsevät usein yllättämään. Siksi olemme koonneet sinulle valmiiksi joululahjaideoita vuodelle 2022, joista voit helposti valita sopivan ja tilata sen vaivattomasti verkkokaupasta. Voit aina kysyä vinkkejä myös asiantuntevalta henkilökunnaltamme myymälöissä.

Muista tilata lahjat pukinkonttiin viimeistään 21.12. klo 12 mennessä. Myymälänoudon voit tilata vielä 23.12., mutta varmista, että kyseinen tuote löytyy noutomyymälän varastosta.

Joululahjat 2022

Tässä uutuuksiamme joululahjaidean etsintään!

Viime hetken joululahjoja

Vaikka verkkokauppamme tilaukset toimitetaankin muutamassa päivässä, joulua ennen aika tuntuu usein rientävän aivan liian nopeasti. Jos joulupukin apureilta jää lahjan hankinta aivan viime hetkeen, onhan aina Timanttisten lahjakortti, joka toimitetaan heti sähköpostitse. Vaikka lahjakorttia persoonattomaksi lahjaksi joskus haukutaankin, ne ovat pidettyjä joululahjoja, koska lahjan saaja saa silloin mahdollisuuden valita aivan itse mieleisensä lahjan!

Jouluna muistetaan perhettä ja ystäviä

Joulu on on yksi vuoden isoimmista ja odotetuista juhlista. Hyvät muistot joulunvietosta liittyvät monesti sen perinteisiin ja mukavaan yhdessäoloon. Jouluruokien, saunomisen, joulukuusen koristelun ja muiden perinteiden lisäksi myös joululahjojen antaminen kuuluu jouluun. Varsinkin lapsuuden ajoilta monella on muistoissa ne hartaasti toivotut ja joululahjapaketeista sitten paljastuneet lahjat. Nykyään joulunvietossa korostuvat erityisesti rauhoittuminen ja juhlasta nauttiminen yhdessä perheen ja ystävien kanssa. Onneksi tänä päivänä on mahdollista helpottaa jouluvalmisteluja hankkimalla tarvittavat verkkokaupasta ja vaikka ihan kotiin asti toimitettuna. Joululahjojen etsiminenkin kannattaa aloittaa hyvissä ajoin tutustumalla valikoimiin, kuulostemalla lahjan saajan tarpeita ja haaveita, ja hyödyntää joulua edeltävien kampanjoiden edut ja tarjoukset.

Joulun toivelahjat 2022

Timanttisten odotettu joulukuvasto on ilmestynyt! Sieltä löydät joulun halutuimmat toivelahjat sähköisenä kuvastona.

Copyright 2023 Timanttiset