• Ilmainen toimitus myymälänoudossa ja yli 50 euron tilauksissa
  • ​​30 pv vaihto- ja palautusoikeus
  • Nopea ja luotettava toimitus
  • Suomalainen myymäläketju

Äitienpäivä

Äitienpäivä

Muista äitiä 12.5.! Äitienpäivän kunniaksi tarjoamme -20 % alennuksen korvakoruista ja riipuksista 25.4.-12.5. välisenä aikana.

Tilaa lahjat verkosta 6.5. mennessä. Myymälänoudon voit tilata vielä 11.5., kun varmistat, että tilatut tuotteet löytyvät noutomyymälän varastosta.

Tuotteet 1-30 / 2123

Aseta nousevaan järjestykseen
Sivu
per sivu

Kuinka ilahduttaa äitiä äitienpäivänä?

Äitienpäivä on loistava tilaisuus osoittaa äidille kiitollisuutta ja rakkautta. Voit ilahduttaa äitiäsi äitienpäivänä esimerkiksi antamalla hänelle mieluisan lahjan, kuten vaikkapa korun, kellon, kirjan, kosmetiikkaa tai herkkuja.

Käsin tehty lahja voi olla erityisen koskettava. Voit esimerkiksi askarrella kortin, maalata taulun, leipoa herkkuja tai valmistaa äidillesi aamiaisen vuoteeseen.

Voit ilahduttaa äitiä viettämällä aikaa hänen kanssaan ja tekemällä jotain, mistä hän pitää. Voitte esimerkiksi mennä ulos lounaalle, käydä kävelyllä luonnossa, katsoa lempielokuvaa yhdessä tai pelata lautapelejä perheen kesken.

Tarjoa äidillesi lepoa ja hemmottelua tekemällä kotitöitä hänen puolestaan. Voit siivota, laittaa ruokaa tai hoitaa muita kodin askareita, jotta äitisi saa rentoutua ja nauttia vapaapäivästä.

Kerro äidillesi, kuinka paljon hän merkitsee sinulle ja miten kiitollinen olet hänen rakkaudestaan ja tuestaan. Voit jakaa muistoja ja hetkiä, jotka olet kokenut yhdessä, ja kiittää häntä kaikista hänen tekemistään uhrauksista ja vaivoista.

Tärkeintä on tehdä äidillesi jotain, mikä tuntuu hänestä erityiseltä ja mikä osoittaa hänelle kiitollisuutesi ja rakkautesi. Äitienpäivä on tilaisuus juhlia äitiyttä ja kaikkea sitä, mitä äitisi on tehnyt sinun hyväksesi.

Äitienpäivän merkitys

Äitienpäivä on merkittävä juhlapäivä, jolloin kunnioitetaan äitejä, isoäitejä ja muita tärkeitä naisia heidän rakkaudestaan, työstään ja omistautumisestaan perheelleen ja yhteisölleen. Tämä päivä tarjoaa tilaisuuden osoittaa kiitollisuutta äitien pyyteettömästä rakkaudesta ja panoksesta jokapäiväisessä elämässämme.

Äitienpäivän merkitys vaihtelee kulttuureittain ja yksilöllisesti, mutta yleisesti ottaen se on päivä, jolloin perheet ja yhteisöt osoittavat kiitollisuutta ja arvostusta äideille. Se on myös päivä, jolloin monet ihmiset käyttävät tilaisuuden kertoakseen äideilleen, kuinka paljon heitä rakastavat ja arvostavat.

Äitienpäivä tarjoaa myös mahdollisuuden muistella ja kunnioittaa niitä äitejä, jotka eivät ehkä ole enää kanssamme. Monille se voi olla haikea päivä, jolloin kaivataan menetettyjä äitejä ja kunnioitetaan heidän muistojaan.

Yhteiskunnallisesti äitienpäivä on myös tilaisuus kiinnittää huomiota naisten asemaan ja äitiyden merkitykseen yhteiskunnassa. Se on päivä, jolloin korostetaan äitien roolia perheissä ja yhteiskunnassa laajemmin sekä kannustetaan tasa-arvoisiin ja oikeudenmukaisiin olosuhteisiin äitien ja perheiden hyvinvoinnin edistämiseksi.

Kaiken kaikkiaan äitienpäivä on tärkeä juhla, joka tarjoaa tilaisuuden juhlistaa äitiyttä. Se muistuttaa meitä siitä, kuinka arvokkaita äidit ovat elämässämme ja ansaitsevat kiitollisuutemme ja kunnioituksemme joka päivä.

Copyright 2024 Timanttiset