• Ilmainen toimitus myymälänoudossa ja yli 50 euron tilauksissa
  • ​​30 pv vaihto- ja palautusoikeus
  • Nopea ja luotettava toimitus
  • Suomalainen myymäläketju

Valmistujaislahjat

Timanttisten verkkokaupasta löydät taatusti upean valmistujaislahjan. Suosittuja valmistujaislahjoja ovat erilaiset korut, sormukset ja kellot. Myös Timanttisten lahjakortti on takuuvarma lahja valmistuvalle. Valitse ja tilaa lahja netistä kätevästi missä oletkin.

Tuotteet 1-30 / 1925

Aseta nousevaan järjestykseen
Sivu
per sivu

Valmistujaisjuhlat

Valmistujaisjuhlat ovat iloinen tapa juhlistaa valmistumista ja saavutuksia yhdessä ystävien, tuttavien ja sukulaisten kanssa. Hyvällä valmistautumisella juhlista tulee ikimuistoiset. Juhlavaatteet, hyvä ruoka ja juoma sekä näyttävä koristelu luovat juhlavan tunnelman.

Valmistujaislahja ovat hieno tapa juhlistaa läheisesi tai ystäväsi merkittävää saavutusta. Lahjan valinta riippuu henkilön mieltymyksistä, kiinnostuksen kohteista ja tulevista suunnitelmista. Suosittuja valmistujaislahjoja ovat erilaiset korut, sormukset ja kellot. Persoonallinen ja huolella valittu valmistujaislahja osoittaa arvostusta ja juhlistaa valmistujaisia sopivalla tavalla.

Valmistujaislahja

Timanttisilla on erittäin laaja valikoima kestäviä valmistujaislahjoja kaikenlaisiin juhliin. Olemme valikoineet tänne sopivia valmistujaislahjoja, kuten naisten ja miesten kelloja, kaulakoruja, korvakoruja ja riipuksia. Lahjakorun materiaalina voi olla kulta, valkokulta, hopea tai vaikka teräs. Meiltä löydät sopivat valmistujaislahjat ylioppilaille. Valmistujaislahjoilla on nopea ja ilmainen toimitus. Tilaa meiltä paras valmistujaislahja 2023 tai käy tutustumassa myymälämme valikoimaan.

Valmistujaislahja naiselle

Valikoimistamme löytyy haluttu valmistujaislahja tytölle ja naiselle. Valikoimiimme kuuluu monia tuotemerkkejä, joista löytyy kestäviä lahjoja, kuten Kalevala koru, Lumoava, Tommy Hilfiger ja  Daniel Wellington. Näiltä merkeiltä löytyy hyviä koru ja kello valmistujaislahjoja monen nuoren makuun. Garmin älykellot ovat myös sopiva lahja aktiiviselle naiselle.  Lahjoja löytyy moneen eri hintaluokkaan ja monet merkit ovat alennuksessa.

Valmistujaislahja miehelle

Laajasta valikoimastamme löytyy sopiva valmistujaislahja pojalle ja miehelle. Miehille sopii valmistujaislahjaksi esimerkiksi laatukello, hieno kaulaketju tai turvalompakko. Hyviä lahjaideoita miehille löytyy monilta kellomerkeiltä, kuten Seiko, Orient, Tommy Hilfiger, Garmin älykellot. Korulahjaksi miehelle sopii Lumoava tai Kalevala koru, joiden miesten mallistosta löytyy monia hyviä malleja, kuten Elämän roihu ja Soturi. Lisäksi Secrid turvalompakot ovat toivottuja lahjoja. 

Jos on vaikeuksia päättää, mikä on sopiva valmistujaislahja, on helppo valinta lahjakortti. Voit valita lahjakortin joko verkkokauppaamme tai myymäläämme ja summan päätät itse. Tästä pääset tutustumaan lahjakorttien valikoimaamme.

Copyright 2023 Timanttiset