• Ilmainen toimitus myymälänoudossa ja yli 50 euron tilauksissa
  • ​​30 pv vaihto- ja palautusoikeus
  • Nopea ja luotettava toimitus
  • Suomalainen myymäläketju

Valmistujaislahjat

Timanttisten verkkokaupasta löydät taatusti upean valmistujaislahjan. Suosittuja valmistujaislahjoja ovat erilaiset korut, sormukset ja kellot. Myös Timanttisten lahjakortti on takuuvarma lahja valmistuvalle. Valitse ja tilaa lahja netistä kätevästi missä oletkin.

Tuotteet 1-30 / 2019

Aseta nousevaan järjestykseen
Sivu
per sivu

Hyvä valmistujaislahja osoittaa arvostusta

Valmistujaisjuhlat ovat iloinen tapa juhlistaa valmistumista ja saavutuksia yhdessä ystävien, tuttavien ja sukulaisten kanssa. Hyvällä valmistautumisella juhlista tulee ikimuistoiset. Juhlavaatteet, hyvä ruoka ja juoma sekä näyttävä koristelu luovat juhlavan tunnelman.

Valmistujaislahja ovat hieno tapa juhlistaa läheisesi tai ystäväsi merkittävää saavutusta. Lahjan valinta riippuu henkilön mieltymyksistä, kiinnostuksen kohteista ja tulevista suunnitelmista. Suosittuja valmistujaislahjoja ovat erilaiset korut, sormukset ja kellot. Persoonallinen ja huolella valittu valmistujaislahja osoittaa arvostusta ja juhlistaa valmistujaisia sopivalla tavalla.

Valmistujaislahja naiselle

Valikoimistamme löydät toivotut valmistujaislahjat tytölle ja naiselle. Edustamistamme tuotemerkeistä löytyy kestäviä ja hienoja lahjoja, kuten Pandora, Kalevala koru, Lumoava, Toive, Tommy Hilfiger ja Daniel Wellington. Kyseisten merkkien korut ja kellot ovat nuorten naisten makuun ja usein toivottuja valmistujaislahjoja. Focus Smart ja Garmin älykellot sopivat taas loistavasti aktiiviselle naiselle.  Timanttisilta löydät lahjoja monessa eri hintaluokassa ja usein myös kampanjatarjouksissa.

Valmistujaislahja miehelle

Laajasta valikoimastamme löydät myös sopivan valmistujaislahjan pojalle ja miehelle. Miehille sopii esimerkiksi laatukello, hieno kaulaketju tai turvalompakko, jotka varmasti ilahduttavat valmistujaislahjan saajaa. Hyviä lahjaideoita miehille löytyy monilta edustamiltamme kellomerkeiltä, kuten Seiko, Orient, Tommy Hilfiger, Police ja Garmin. Miesten korulahjaksi sopii hienosti Lumoava tai Kalevala koru, joista löytyy monia kiinnostavia malleja, esimerkiksi Elämän roihu ja Soturi. Lisäksi Secrid turvalompakot ovat mieluisia lahjoja.

Yksi yleispätevä valmistujaislahja on lahjakortti. Voit valita lahjakortin haluamallasi summalla joko verkkokauppaamme tai myymäläämme. Tästä pääset tutustumaan lahjakorttien valikoimaamme.

Löydä valmistujaislahja Timanttisilta

Timanttisilla on erittäin laaja valikoima upeita valmistujaislahjoja juhlapäivää varten. Olemme valikoineet näytille naisten ja miesten kelloja, kaulakoruja, korvakoruja ja riipuksia. Lahjakorun materiaalina voi olla hienostunut kulta, valkokulta, hopea tai vaikkapa miehekäs teräs. Meiltä löydät sopivat valmistujaislahjat myös ylioppilaille. Valmistujaislahjoilla on nopea ja ilmainen toimitus. Tilaa meiltä paras valmistujaislahja 2024 tai käy tutustumassa myymälämme valikoimaan.

Copyright 2024 Timanttiset