• Ilmainen toimitus myymälänoudossa ja yli 50 euron tilauksissa
  • ​​30 pv vaihto- ja palautusoikeus
  • Nopea ja luotettava toimitus
  • Suomalainen myymäläketju

Kalevala

Kalevala korut

Kalevala-korut valmistetaan käsityönä Suomessa ja niiden laadukas muotoilu kestää sukupolvelta toiselle. Kalevala ei ole vain koru: se on yhteinen, ikuinen voima. Voima, jota myös sinä kannat. Kalevala koru -mallistoista löytyvät klassiset ja tutut pronssikorut, hopeakorut ja kultakorut arkikäyttöön ja juhlahetkiin.

Kalevalan korusarjoista, kuten Valoisa, Haave, Onnenhelmi, Kosmos, Haltija, Elämän roihu ja Paratiisi löytyy suosikkeja joka makuun. Suosituimpia Kalevala Korun sarjoja ovat Duudsonien suunnittelema Elämän roihu ja Kirsti Doukasin klassinen Vanamo-sarja. Ristivalikoimiin kuuluu klassikko Väinö risti ja Ilonristi. Lahjan saajan mukaan valitun tyylin ja materiaalin kruunaa suomalainen työn laatu ja viimeistelty lahjapakkaus. Raikas hopea yhdistettynä moderniin muotoiluun, lämmin pronssi tarinoiden voimaan tai tyylikäs kulta hienoihin juhlahetkiin antavat mahdollisuuden valita juuri oikea koru itselle tai lahjaksi. 

Kalevala-uutuuskorut

Meiltä löydä Kalevala-korujen kevään uutuudet - ensimmäisenä myymälöihimme ja verkkokauppaamme on saapunut valloittava Kesäyön ruusu. Mallisto huokuu luonnon muotoja pronssin sävyisenä.

Yksi uutuuksista on Kalevala Originals -mallistoon kuuluva Amuletti, jossa on uusia tulkintoja muinaiskorujen salaperäisistä symboleista. Amuletti-sarjan uutuutena ovat rannekorut ja korvakorut, joihin voi lisätä Amuletteja. Amuletti-kaulakoruja voi käyttää useampia samaan aikaan ja monet niistä käyvät sekä naisille että miehille. Korut on valmistettu hopeasta tai pronssista.

Tuotteet 1-30 / 398

Aseta nousevaan järjestykseen
Sivu
per sivu

Kalevala Korun mallistot

Kalevalan laaja koruvalikoima uudistuu ajassa ja koostuu kolmesta eri mallistosta: Kalevala Modern, Kalevala Originals ja Art by Kalevala. Niissä jokaisessa on omanlaisiaan koruja perinteistä tyyliä suosiville kuin myös modernimpaa ja nuorekasta tyyliä kaipaaville. Korut on valmistettu kullasta, hopeasta tai pronssista. Verkkokauppamme Kalevala-korujen valikoimasta löydät naisten kaulakorut, korvakorut, rannekorut ja sormukset sekä miesten kaulakorut, kalvosinnapit ja solmiopitimet.

Kalevala-koru on lahja, joka säilyttää arvonsa. Ne ovat usein lahjoja, joita käytetään ja joista ei ajan saatossakaan haluta luopua vaan pitää ne tallessa. Kalevala Korun korumalleistakin monet ovat pysyneet valikoimissa jopa vuosikymmeniä, mikä kertoo niiden suosiosta ja arvostuksesta. Laatu syntyy ammattitaitoisesta kultasepäntyöstä, korutuotannon osaamisesta ja sen kehittämisestä perinteitä kunnioittaen. 

Tutustu Kalevala Koru -tarjouksiin

Verkkokauppamme outlet-tuotteista löydät Kalevala-koruja ale-hinnoin. Alennukset ovat jopa -30 %.

Naisten omistama ja johtama Kalevala Koru

Vuonna 1937 perustettu Kalevala Koru on merkittävin korualan työllistäjä Suomessa. Kalevala-korut valmistetaan nykyaikaisin tuotantomenetelmin mutta käsityönä vastuullisesti, mm. käyttäen kierrätysmateriaaleja. Korujen valmistukseen käytetyn jalometallin kierrätysaste on korkea. Naisten perustama ja omistama yritys on tunnettu siitä, että se nostaa korujensa kautta esiin suomalaiseen yhteiskuntaan ja kulttuurin kehitykseen vaikuttaneita naisia, kuten Minna Canth ja Saima Harmaja. Kalevala Korulla on luonnollisesti myös Avainlippu-merkki.

Copyright 2023 Timanttiset