• Ilmainen toimitus myymälänoudossa ja yli 50 euron tilauksissa
  • ​​30 pv vaihto- ja palautusoikeus
  • Nopea ja luotettava toimitus
  • Kotimainen myymäläketju

Kalevala

Kalevala

Kotimaisen Kalevala Korun korut valmistetaan käsityönä Suomessa ja niiden laadukas muotoilu kestää sukupolvelta toiselle. Kalevala ei ole vain koru: se on yhteinen, ikuinen voima. Voima, jota myös sinä kannat. Kalevalan laaja koruvalikoima uudistuu ajassa ja koostuu kolmesta eri mallistosta: Kalevala Modern, Kalevala Originals ja Art by Kalevala. Niistä löytyvät klassiset ja tutut pronssikorut, hopeakorut ja kultakorut arkikäyttöön ja juhlahetkiin. Kalevalan korusarjoista, kuten Valoisa, Haave, Kosmos, Elämän roihu ja Paratiisi löytyy suosikkeja joka makuun. Tänä syksynä myyntiin on tullut Amuletti uutuussarja, Roosa Nauha 2021 korut sekä Kalevala joulukoriste 2021 Suomussalmen hevonen.

Tuotteet 1-30 / 352

Sivu
per sivu
Aseta nousevaan järjestykseen

Tuotteet 1-30 / 352

Sivu
per sivu
Aseta nousevaan järjestykseen

Vuonna 1937 perustettu Kalevala Koru on merkittävin korualan työllistäjä Suomessa. Kalevala-korut valmistetaan nykyaikaisin tuotantomenetelmin mutta käsityönä vastuullisesti, mm. käyttäen kierrätysmateriaaleja. Korujen valmistukseen käytetyn jalometallin kierrätysaste on korkea. Naisten perustama ja omistama yritys on myös saanut Avainlippu-merkin.

Kalevala koruja laaja valikoima

Löydät verkkokaupastamme suuren valikoiman Kalevala koruja, kuten kaulakorut, korvakorut, rannekorut ja sormukset. Miesten koruja löytyy myös kaulakorut, rannekorut, kalvosinnapit ja solmiopitimet.

Kalevalalta löytyy koruja, jotka on valmistettu kullasta, hopeasta ja pronssista. Korut ovat ajattomia koruja niin arkeen kuin juhliin.

Suosituimpia Kalevala korun sarjoja ovat mm. Duudsonien suunnittelema Elämän roihu, Kirsti Doukasin klassinen Vanamo-sarja. Lisäksi mallistoon kuuluu trendikkäät korusarjat Haave, Valoisa, Paratiisi, Kosmos ja Kaaria. Ristivalikoimiin kuuluu klassikko Väinö risti ja Ilonristi.

Uutuutena Kalevala on tuonut myyntiin uuden Amuletti-sarjan tuotteet. Amuletti-kaulakoruja voi käyttää useampia jopa kolmea samaan aikaan. Amuletti on saatavilla hopeisena ja pronssisena. Lisäksi Kalevala Roosa Nauha 2021 -korut on julkistettu. Näistä Kalevala lahjoittaa 10 € Syöpäsäätiölle.

Katso Kalevala Outlet korut, jossa alennukset ovat jopa -40 %.

Copyright 2020 Timanttiset