• Ilmainen toimitus myymälänoudossa ja yli 50 euron tilauksissa
  • ​​30 pv vaihto- ja palautusoikeus
  • Nopea ja luotettava toimitus
  • Suomalainen myymäläketju

Seiko

Seiko kellot

Japanilainen Seiko on yksi kellomaailman tunnetuimmista merkeistä. Se on tunnettu innovatiivisuudesta, huipputeknologiasta, käsityöstä ja estetiikasta. Seikon kellomalleista löytyy klassisen perinteisiä ja urheilullisempia tyylejä miehille ja naisille: teräs- tai titaanivalmisteisten rannekellojen rannekemateriaaleissa ja kellotaulujen väreissä on useita vaihtoehtoja. Mallistosta löytyy jopa aurinkoenergialla toimivia kelloja!

Valikoimistamme löydät Seikon tuoteperheet: Seiko 5, Seiko Prospex ja Seiko Presage.

Tuotteet 1-30 / 206

Aseta nousevaan järjestykseen
Sivu
per sivu

Seikon historia

Seikon historia ulottuu vuoteen 1881, jolloin 21-vuotias yrittäjä Kintaro Hattori avasi kellojen myynti- ja korjausliikkeen Tokion keskustaan. Kaiken perustana oleva Kintaro Hattorin filosofia ”Always one step ahead of the rest” on tehnyt Seikosta 140 menestyksekkään vuoden ja monien innovaatioiden jälkeen yhden kellomaailman tunnetuimmista merkeistä. Seikon mallisto rakentuu Astro, Prospex, Presage ja Seiko 5 Sports -sarjoista. Seiko on laajentanut tuotantoaan myös muihin tuoteryhmiin, kuten elektronisiin laitteisiin ja koruihin. Yhtiö on säilyttänyt maineensa laadukkaista ja tarkoista kelloistaan, ja se jatkaa innovaatioiden tuomista kelloteollisuuteen.

Seiko 5

Seiko 5 on rannekellomallisto, joka on tunnettu laadusta, luotettavuudesta ja monipuolisista ominaisuuksistaan. "Seiko 5" nimi juontaa juurensa viidestä keskeisestä ominaisuudesta; automaattinen koneisto, käyttökestävyys, päivyri, vedenpitävyys ja edullinen hinta.

Seiko 5 -kellomallisto koostuu useista erilaisista malleista, muotoilusta ja tyyleistä, joten löydät varmasti omaan makuusi ja tarpeisiisi sopivan vaihtoehdon. Näitä kelloja arvostetaan niiden yksinkertaisesta tyylistä, luotettavuudesta ja edullisesta hinnasta. Seiko 5 -kellot ovat suosittuja niin arjen käyttäjien kuin kelloharrastajien keskuudessa.

Seiko Presage

Seiko Presage on korkealaatuisten rannekellojen mallisto ja se tunnetaan erityisesti klassisen ja tyylikkään muotoilunsa sekä laadukkaiden koneistojensa ansiosta. Presage-mallisto tarjoaa Seikon yli sadan vuoden mittaisen kelloteollisuuden kokemuksen yhdistettynä perinteiseen taituruuteen ja tarkkuuteen.

Seiko Presage -kellot ovat suunniteltu vaativille kellojen käyttäjille, jotka arvostavat hienoja yksityiskohtia ja taidokasta käsityötä. Presage-mallisto antaa kunniaa Japanin kellonvalmistuksen perinteille ja taituruudelle. Seiko on pyrkinyt yhdistämään modernit innovaatiot ja perinteiset menetelmät Presage-kelloissaan, ja ne ovat houkuttelevia niille, jotka arvostavat huolellisesti valmistettuja rannekelloja.

Seiko Prospex

Seiko Prospex keskittyy sukellus- ja seikkailukelloihin. "Prospex" on lyhenne sanoista "Professional Specifications," mikä kuvastaa kellomallistoon sisältyvien kellojen suunnittelua ja ominaisuuksia. Seiko Prospex-kellot ovat suunniteltu ammattikäyttöön ja vaativiin käyttöympäristöihin, esimerkiksi sukellukseen tai aktiiviseen ulkoiluun. Kelloissa yhdistyy laatu ja tarkkuus, ne ovat tunnettuja kestävyydestään ja luotettavuudestaan haastavissa olosuhteissa.

Seiko Astron

Seiko Astron on huipputeknologian ja innovaation symboli. Seiko Astron -kellot ovat älykkäitä aurinkokennolla toimivia kelloja, jotka tarjoavat tarkimman mahdollisen ajan kaikkialla maailmassa. Näiden kellojen erityinen piirre on kyky vastaanottaa GPS-signaaleja satelliiteista ja synkronoida aika niiden perusteella. Matkustaessasi sinun ei tarvitse huolehtia ajan määrittämisestä manuaalisesti.

Seiko Astron -kellot ovat suunnattu kelloharrastajille ja liikematkailijoille, jotka vaativat tarkkuutta ja monipuolisuutta kelloiltaan. Ne yhdistävät huippuluokan tekniikan, tarkkuuden ja tyylikkään muotoilun, ja ovat esimerkki Seikon sitoutumisesta jatkuvaan tuotekehitykseen ja innovointiin kelloteollisuudessa.

Copyright 2024 Timanttiset