• Ilmainen toimitus myymälänoudossa ja yli 50 euron tilauksissa
  • ​​30 pv vaihto- ja palautusoikeus
  • Nopea ja luotettava toimitus
  • Suomalainen myymäläketju

Rannekellot

Verkkokaupastamme löytyy laaja valikoima rannekelloja edulliseen hintaan: laadukkaat ja tyylikkäät miesten ja naisten rannekellot sekä lasten kellot. Tilaa kellot netistä kätevästi missä oletkin!

Tuotteet 1-30 / 1696

Aseta nousevaan järjestykseen
Sivu
per sivu

Rannekellot ovat klassinen asuste naisille ja miehille. Kellot eivät ole pelkkiä ajannäyttöön tarkoitettuja välineitä vaan osa pukeutumista ja rannekello voi olla jopa statussymboli, jonka avulla voi erottautua. Valikoimista löytyy myös kellon rannekkeet. Kellot toimitetaan suoraan varastostamme nopeasti ja luotettavasti. Verkkokauppamme valikoimiin kuuluu lähes 2000 rannekelloa ja valikoima kasvaa jatkuvasti. Kaikki myynnissä olevat kellot ovat varastossamme. Varastomäärän näet verkkokaupastamme. Meiltä saat sekä verkkokaupan että kivijalkakaupan edut. Voit ostaa kellon verkkokaupastamme ja valita toimituksen Postin tai Matkahuollon kautta tai sitten voit noutaa tuotteesi veloituksetta lähimmästä Timanttiset-myymälästä. Hinnat ovat verkkokaupassa ja Timanttiset myymälässä halvat. Verkkokaupan valikoima on suurempi kuin yhden myymälämme, joten voit valita laajemmasta valikoimasta, mutta silti asioida halutessasi myymälässä ja saada henkilökohtaista palvelua. Myymälässä kellon ranneke voidaan säätää sinulle sopivaksi. Samalla voit hankkia siihen myös kaiverruksen. Näin hyödyt verkon ja kivijalkamyymälän monikanavaisuudesta. Ostamalla rannekellon netistä Timanttiset verkkokaupasta säästät aikaa ja rahaa ja saat silti halutessasi myymälän palvelut.

Rannekelloja erilaisiin tarpeisiin

Timanttiset verkkokaupasta löydät suuren valikoiman rannekelloja kaikenlaisiin tarpeisiin niin arkeen ja töihin kuin juhlaan ja ulkoiluun. Suomalaiset ostavat nykyään erilaisia kelloja eri käyttötarkoituksiin entistä enemmän. Töissä ja vapaa-ajalla tarpeet kellon suhteen ovat erilaiset. Meiltä löydät rannekellot oman tyylisi mukaan; haet sitten urheilullista sporttikelloa arkipukeutumiseen tai tyylikästä muotikelloa tai klassista rannekelloa juhlahetkeen kuten häihin.

Älykellot ovat saavuttaneet merkittävän suosion rannekelloissa. Näistä löytyy erilaisia malleja käyttäjän tarpeiden mukaan. Perusominaisuudet sisältävistä Focus Smart -kelloista hyvin monipuolisiin Polar ja Garmin sporttikelloihin ja älykelloihin.

Laadukkaat rannekellot ovat osa pukeutumista

Rannekello on monipuolinen osa pukeutumista. Joillekin rannekello voi toimia vain ajannäyttäjänä, mutta monille se on osa pukeutumista. Rannekelloja on nykyään saatavilla jokaiseen tyyliin sopivia. Niissä voi olla nahkainen, metallinen, muovinen, kuminen tai kankainen ranneke. Valittavissa on sekä naisille että miehille niin sporttisia, muodikkaita kuin juhlavia kelloja. Naisten rannekellot toimivat olennaisesti osana pukeutumista. Kellon väreissä on valinnanvaraa kullan-, punakullan (rose gold) ja teräksenvärisenä. Naisten kelloissa on monesti kivikoristeita, jotka ovat joko zirkonioita tai jopa aitoja timantteja. Naisten rannekellojen suosikkeja ovat muun muassa merkit Daniel Wellington, Tommy Hilfiger, Guess, Seiko. Miesten rannekello tuo tyylikkyyttä ja yksilöllisyyttä pukeutumiseen. Saatavilla on niin digitaalisia rannekelloja kuin ajanottoon sopivia kronografeja, ja juhlavampaan pukeutumiseen sopii pukukello. Rannekkeiden materiaaleista löytyy valittavana nahkaranneke, metalliranneke, kumi- ja muoviranneke sekä kangasranteita. Miesten suosikkikellomerkkeihin lukeutuvat monien muiden muassa Orient, Seiko, Tommy Hilfiger, Garmin, Swiss Military ja Daniel Wellington.

Automaattikellot ovat suosittuja

Automaattikellojen suosio on kasvanut suuresti viime vuosina. Automaattikoneistot saavat käyntivaransa ranteen liikkeestä. Ne eivät tarvitse paristoa kuten tavalliset kvartsikellot. Automaattikellojen suosio oli alkuun erityisen suuri kellonharrastajien piirissä, mutta se laajenee jatkuvasti. Valikoimissamme on laadukkaita automaattikelloja useilta eri valmistajilta, kuten Orient, Seiko, Swiss Military.

Copyright 2024 Timanttiset