• Ilmainen toimitus myymälänoudossa ja yli 50 euron tilauksissa
  • ​​30 pv vaihto- ja palautusoikeus
  • Nopea ja luotettava toimitus
  • Suomalainen myymäläketju

Aurinkolasit

Meiltä löydät trendikkäät aurinkolasit naisille ja miehille.  Daniel Wellington -aurinkolaseissa yhdistyvät muodikkuus ja tyyli. Aarni-aurinkolasit taas on valmistettu puusta. Molemmissa käytetään laadukkaita linssejä.

Tuotteet 1-30 / 33

Aseta nousevaan järjestykseen
Sivu
per sivu

Laadukkaat ja muodikkaat aurinkolasit

Aurinkolasit on suunniteltu suojaamaan silmiä auringon haitallisilta säteiltä. Aurinkolasit voivat tarjota useita hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten:

- UV-suojaus: Hyvät aurinkolasit suodattavat suurimman osan haitallisista UV-säteistä, jotka voivat vahingoittaa silmiä ja aiheuttaa pitkäaikaisia ​​terveysongelmia.
- Vähentynyt häikäisy: Aurinkolasit vähentävät häikäisyä, joka voi aiheuttaa silmien rasitusta ja päänsärkyä.
- Parannettu kontrasti: Joissain aurinkolaseissa on linssit, jotka lisäävät kontrastia, mikä voi auttaa parantamaan näkyvyyttä tietyissä olosuhteissa, kuten pilvisellä säällä tai heikossa valaistuksessa.
- Tyylikkyys: Aurinkolasit ovat myös suosittu muotiasuste, ja monet ihmiset käyttävät niitä asusteena, joka täydentää heidän pukeutumistaan.

Aurinkolaseja on monenlaisia, ja ne vaihtelevat hinnan, laadun, linssien värin ja muodon suhteen. On tärkeää valita aurinkolasit, jotka sopivat hyvin kasvoille ja tarjoavat riittävän suojan auringon haitallisilta säteiltä

Aarni-aurinkolasit

Aarni on suomalainen yritys, joka valmistaa laadukkaita aurinkolaseja luonnonmateriaaleista, kuten puusta. Aarni-aurinkolasit ovat ekologisia ja kestäviä, ja niiden linssit tarjoavat korkean UV-suojan. Aarni aurinkolasit ovat saatavilla monissa eri malleissa ja väreissä, ja niitä on suunniteltu sekä miehille että naisille. Kehykset ovat kevyitä ja mukavia käyttää, ja niiden pinnassa on kaunis ja luonnollinen puunsyykuvio. 

Daniel Wellington -aurinkolasit

Daniel Wellington on ruotsalainen yritys, joka tunnetaan pitkälti laadukkaista rannekelloistaan. Yritys on laajentanut valikoimaansa myös aurinkolaseihin, jotka ovat saavuttaneet suosiota ympäri maailman. Daniel Wellingtonin aurinkolasit ovat tyylikkäitä ja ajattomia, ja niissä yhdistyvät skandinaavinen minimalistinen muotoilu ja korkealaatuiset materiaalit. Kehykset ovat saatavilla useissa eri väreissä ja materiaaleissa, kuten metallissa ja asetaatissa. Daniel Wellingtonin aurinkolasit ovat saatavilla monissa eri malleissa, ja ne sopivat sekä miehille että naisille. Linssit ovat polarisoidut, joten ne tarjoavat suojan häikäisyltä ja parantavat näkyvyyttä erilaisissa valaistusolosuhteissa.

Copyright 2024 Timanttiset