• Ilmainen toimitus myymälänoudossa ja yli 50 euron tilauksissa
  • ​​30 pv vaihto- ja palautusoikeus
  • Nopea ja luotettava toimitus
  • Kotimainen myymäläketju

Kalevala Petsamon kol hopeakorvakorut 2614722K

Hopea, korkeus 40 mm, leveys 22 mm. Korujen mukana toimitetaan pieni tarinavihkonen, joka taustoittaa korun historiaa suomen ja englannin lisäksi koltansaameksi, pohjoissaameksi ja inarinsaameksi.
Tuotenro
3390-10722
Toimittajan tuotenumero
2614722K
Tarjoushinta 120,00 € Normaalihinta 200,00 €

Tarkemmat tiedot

Tarkemmat tiedot
KorutyyppiKorvakorut
Kiven tyyppiEi kiveä
MateriaaliHopea
Rungon väri / tyyppiHopea/harmaa
TuotemerkkiKalevala

Myymälävarastot

Voit tilata tuotteen mihin tahansa myymälään noudettavaksi, vaikka sitä ei olisi kyseisen myymälän varastossa. Myymälänouto ei ole noudettavissa välittömästi. Voit noutaa tilauksesi, kun saat ilmoituksen ja noutokoodin sähköpostitse/tekstiviestillä.

Yksityiskohdat

Petsamon kolttakoru palaa kahden vuosikymmenen tauon jälkeen Kalevalan mallistoon juhlistamaan kolttasaamelaisten asuttamisen 70-vuotisjuhlavuotta 2019. Kolttanaiset käyttivät värikkäillä lasi- ja hopeahelmillä koristeltuja korvakoruja, joita he saivat idästä tulleilta kauppamiehiltä. Mystiset hopeakorut sopivat kaikille, jotka haluavat maustaa asukokonaisuutensa trendikkäällä perinteestä ammentavalla yksityiskohdalla. Petsamon kolttakorusarjan kasvoina on Heidi Gauriloff, nuori kolttanainen, joka tekee musiikkia koltansaameksi. Petsamon kolttakoru -nimen käytöstä on sovittu Kolttien kyläkokouksen kanssa.
Copyright 2022 Timanttiset