• Ilmainen toimitus myymälänoudossa ja yli 50 euron tilauksissa
  • ​​30 pv vaihto- ja palautusoikeus
  • Nopea ja luotettava toimitus
  • Suomalainen myymäläketju

Kalevala My foolish heart hopeasetti 2951340

Art, 5134, kaulakoru ja korvakorut

Björn Weckströmin suunnittelema hopeinen My Foolish Heart nyt näyttävänä lahjasettinä! Kaulakoru ja korvakorut samassa paketissa – kiireisen lahjanostajan varma valinta. Setissä 20 euron ostoetu. Lahjasetillä rajoitettu saatavuus.

Tuotenro
3710-11207
Toimittajan tuotenumero
2951340
450,00 €

Tarkemmat tiedot

Tarkemmat tiedot
KorutyyppiSetit
Kiven tyyppiEi kiveä
MateriaaliHopea
Rungon väri / tyyppiHopea
TuotemerkkiKalevala

Myymälävarastot

Voit tilata tuotteen haluamaasi myymälään noudettavaksi. Myymälänouto on noudettavissa vasta, kun olet saanut siitä ilmoituksen. Tuotteen saldot vaihtelevat eikä myymäläkohtaista saatavuutta voida taata. Myymälän hinta voi poiketa verkkokaupan hinnasta.

Yksityiskohdat

Korutaiteilija ja kuvanveistäjä Björn Weckström on Suomen kansainvälisesti tunnetuin korumuotoilija. Weckströmin 1960-luvulla suunnittelemat veistokselliset korut merkitsivät vallankumousta tuolloin vielä kovin konservatiivisessa korumaailmassa ja tekivät hänestä maailmankuulun. Monet Björn Weckströmin muotoilemat hopeakorut ovat saaneet innoituksensa Pohjolan talven kylmästä kauneudesta. Koruihin on ikuistettu tuulen hangelle kinostamat alati muuttuvat veistokselliset muodot, peilikirkkaan ja himmeän mattaisena hohtavan hopean vuoropuhelu taas tuo mieleen puhtaan pakkaslumen ja talviauringossa välkehtivän jään. Tämän korun aiheena on sydän, joka korun nimen mukaisesti ei aina kuuntele järjen ääntä.

Copyright 2024 Timanttiset