• Ilmainen toimitus myymälänoudossa ja yli 50 euron tilauksissa
  • ​​30 pv vaihto- ja palautusoikeus
  • Nopea ja luotettava toimitus
  • Suomalainen myymäläketju

Kalevala Amuletti Pohjankarhu pronssikaulakoru 327031460

Originals, pronssi, 40/45/50/55/60cm

Karhu on aina ollut tärkeä symboli pohjoisen kansoille. Metsän kuningas on edustanut niin valtaa, voimaa kuin myös ikiaikaista viisauttakin. Karhun uskottiin olevan ei vain metsän väkeä, mutta myös ihmisen sukua. Ei siis ole ihme, että tämä vahva symboli valikoitui yhdeksi ensimmäisistä Kalevalan koruista: rannekorua koristi käpäliin nojaavat karhunpäät, ja tämä sama karhunpää on nyt saatavilla sekä hopeisena että pronssisena amulettina. Nyt voit kantaa mukanasi karhun voimaa ja mahtia.

Itse amuletin halkaisija on 20mm, ja ketjun pituus on muokattavissa 40, 45 tai 50cm mittaiseksi. Mukana tulee jatkopala, jolla ketjusta voi tehdä 55 tai 60cm mittaisen.

Amuletti-koruja voit käyttää useita samaan aikaan.

Amuletti, onnentuoja. Entisaikoina korut olivat kantajalleen enemmän kuin vain kauniita esineitä. Monet esiäitiemme korujen kuviot ja koristeet olivat väkeviä symboleja, joiden uskottiin tuovan onnea, terveyttä ja menestystä, sekä pitävän loitolla pahat henget ja ajatukset. Kalevala Originals -koruissa menneiden aikojen uskomukset heräävät eloon. Amuletti-korut ovat uusia tulkintoja muinaiskorujen salaperäisistä symboleista.

Tuotenro
4040-16761
Toimittajan tuotenumero
327031460
105,00 €

Tarkemmat tiedot

Tarkemmat tiedot
KorutyyppiKaulakorut/ketjut
MateriaaliPronssi
Rungon väri / tyyppiPronssi
TuotemerkkiKalevala

Myymälävarastot

Voit tilata tuotteen haluamaasi myymälään noudettavaksi. Myymälänouto on noudettavissa vasta, kun olet saanut siitä ilmoituksen. Tuotteen saldot vaihtelevat eikä myymäläkohtaista saatavuutta voida taata. Myymälän hinta voi poiketa verkkokaupan hinnasta.

Copyright 2024 Timanttiset