• Ilmainen toimitus myymälänoudossa ja yli 50 euron tilauksissa
  • ​​30 pv vaihto- ja palautusoikeus
  • Nopea ja luotettava toimitus
  • Suomalainen myymäläketju

Garmin Venu Sq älykello 010-02427-11

Ø40.6mm, valkoinen, syke, gps, silikoni

Nyt on juuri oikea aika liikkua. Kirkkaalla värinäytöllä varustettu Venu Sq GPS älykello yhdistää tyylin, hyvinvoinnin seurannan ja liikkumaan kannustavat kuntoilutoiminnot . Älykellolla voi seurata sykettä, unta, stressitasoa , Body Battery™ energiatasoa ja paljon muuta. Yli 20 esiladattua sisä ja ulkoliikuntasovellusta kannustavat kävelemään, juoksemaan, pyöräilemään tai kokeilemaan jotain uutta lajia . Puhelu tai tekstiviesti ei koskaan jää huomaamatta laitteen näytöllä näkyvien älykkäiden ilmoitusten ansiosta . Kassajonoista selviää nopeasti Garmin Pay™ lähimaksua käyttämällä. Laitteen akku kestää jopa 6 päivää yhdellä latauksella.

Tuotenro
0145-11370
Toimittajan tuotenumero
010-02427-11
Tarjoushinta 189,00 € Normaalihinta 207,00 €

Tarkemmat tiedot

Tarkemmat tiedot
Kiven tyyppiEi kiveä
Rungon väri / tyyppiKulta
Vesitiiviys50M vesisuojattu
Kuoren halkaisija38-42 mm
OminaisuudetDigitaalinäyttö, GPS, Sykemittaus, Älykello
LasiGorilla-lasi
Kuoren muotoKantikas
TuotemerkkiGarmin

Myymälävarastot

Voit tilata tuotteen haluamaasi myymälään noudettavaksi. Myymälänouto on noudettavissa vasta, kun olet saanut siitä ilmoituksen. Tuotteen saldot vaihtelevat eikä myymäläkohtaista saatavuutta voida taata. Myymälän hinta voi poiketa verkkokaupan hinnasta.

Yksityiskohdat

TÄRKEIMMÄT OMINAISUUDET

NÄYTTÖ JA AKUN KESTO
Selkeä ja kirkas värinäyttö. Aina päällä olevassa tilassa tiedot on helppo tarkistaa yhdellä vilkaisulla. Laite kestää aiempaa pitempään yhdellä latauksella.
Akun kesto jopa 6 päivää älykellotilassa

JATKUVA HYVINVOINNINSEURANTA
Hyvinvoinnin seuranta on tärkeää. GPS älykellolla voi seurata Body Battery™ kehon energiatasoa, hengitystä, nesteytystä, stress itasoa, unta, kuukautiskiertoa, veren happisaturaatiota pulse ox toiminnolla, sykettä, jne.

ESILADATUT ULKO- JA SISÄLIIKUNTASOVELLUKSET
Yli 20 esiladattua liikuntasovellusta, mm. kävely, juoksu, pyöräily, hengitysharjoitukset, juoksu, uinti, golf.

TURVALLISUUS JA SEURANTATOIMINNOT
Turvallisuus ja seurantaominaisuuksiin kuuluvat tapahtumien rekisteröinti (tietyissä lajeissa) ja avustustoiminto, jotka lähettävät käyttäjän reaaliaikaisen sijainnin valituille yhteyshenkilöille.

ÄLYKKÄÄT ILMOITUKSET
Näet puhelut, tekstiviestit, sosiaalisen median ilmoituksen suoraan kellon näytöltä.

GARMIN COACH
Garmin Coach sisältää maksuttomia 5 km, 10 km ja puolimaratonharjoittelusuunnitelmia, jotka auttavat saavuttamaan tavoitteita. Harjoittelu suunnitelmat säätyvät automaattisesti suorituksen mukaan.

MUSIIKIN TALLENNUS JA TOISTO (VAIN TIETYT MALLIT)
Helppo musiikin lataus suoraan kelloon, mm. soittolistoja Spotify ®, Amazon ® Music tai Deezer suoratoistopalveluista (saattaa vaatia tilauksen). Musiikkia voi kuunnella ilman puhelinta, kun laite on pariliitetty yhteensopiviin kuulokkeisiin ( lisävaruste).

GARMIN PAY™ MOBIILIMAKSURATKAISU
Garmin Pay lähimaksulla ostokset maksetaan kätevästi kellolla, joten käteisen ja kortit voi jättää kotiin.

CONNECT IQ™ KAUPPA
Kellon voi mukauttaa omaan tyyliin sopivaksi lataamalla maksuttomia kellotauluja, sovelluksia ja widgetejä Connect IQ ™ kaupasta.

ESILADATUT HARJOITUKSET
Esiladatut harjoitukset käytettävissä kellon näytöllä, mm. cardiotreeni , jooga, voimaharjoittelu ja jopa pilates. Garmin Connect™ sovelluksella voi luoda omia harjoituksia tai voi kokeilla maksuttomia Garmin Coach harjoituksia, jotka auttavat saavuttamaan uuden juoksutavoitteen.

Copyright 2024 Timanttiset