• Ilmainen toimitus myymälänoudossa ja yli 50 euron tilauksissa
  • ​​30 pv vaihto- ja palautusoikeus
  • Nopea ja luotettava toimitus
  • Suomalainen myymäläketju

Brilliant Star timanttiriipus valkokulta P-19646-010

Valkokultaisessa Brilliant Star -riipuksessa tuikkii 18 timanttia! Muutaman timantin välein esiin nousee pieni valkokultainen pallo korostamaan säihkettä ja tuomaan oman, uniikin piirteensä tähän valovoimaiseen riipukseen. Siron sydämen halkaisija on 10mm, ja timantteja on yhteensä 0.10ct W/P Riipus ei sisällä ketjua.
Tuotenro
2786-14195
Toimittajan tuotenumero
P-19646-010
320,00 €

Tarkemmat tiedot

Tarkemmat tiedot
KorutyyppiRiipukset/helat
Kiven tyyppiTimantti
MateriaaliValkokulta
Rungon väri / tyyppiValkokulta
Kiven väriKirkas
TuotemerkkiBrilliant Star
Myyntieräkpl

Myymälävarastot

Voit tilata tuotteen haluamaasi myymälään noudettavaksi. Myymälänouto on noudettavissa vasta, kun olet saanut siitä ilmoituksen. Tuotteen saldot vaihtelevat eikä myymäläkohtaista saatavuutta voida taata. Myymälän hinta voi poiketa verkkokaupan hinnasta.

Yksityiskohdat

Brilliant Star -korusarjasta löytyy ylellisiä koruja vaativaankin makuun. Taidolla tehty ja yksityiskohdiltaan loppuun asti hiottu koru miellyttää silmää ja on ilo käyttää. Kultariipus on ajaton ja arvokas koru, joita ovat kantaneet niin naiset kuin miehet, lapsista vanhuksiin. Niihin sisältyy usein erityistä tunnearvoa: ne liittyvät elämän tärkeisiin tapahtumiin ja ihmisiin, niihin rakkaimpiin. Jokaisella kaulakorulla, kaulaketjulla ja riipuksella on oma tarinansa kerrottavana.
Copyright 2024 Timanttiset