• Ilmainen toimitus myymälänoudossa ja yli 50 euron tilauksissa
  • ​​30 pv vaihto- ja palautusoikeus
  • Nopea ja luotettava toimitus
  • Suomalainen myymäläketju

Timex

Timex
Timex on tunnettu amerikkalainen kellomerkki, joka on perustettu vuonna jo 1854. Timex on tunnettu laadukkaista, kohtuuhintaisista ja kestävästä kellomallistostaan. Mallistosta suurin osa on kvartsikelloja, mutta mukana on myös automaattikelloja. Timanttiset on Timex-kellojen maahantuoja.

Tuotteet 1-30 / 35

Aseta nousevaan järjestykseen
Sivu
per sivu

Timex historia

Timex perustettiin vuonna 1854. Timex aloitti nimellä Waterbury Clock Company, ja sen tavoitteena oli tuottaa edullisia kelloja, jotka olisivat laajasti saatavilla. Timex-nimen käyttöönotto tapahtui 1944. Timex-brändi otettiin käyttöön, ja se tuli tunnetuksi edullisista ja luotettavista rannekelloista. 1970- ja 1980-luvulla Timex toi markkinoille digitaalisen kellomalliston ja laajensi tuotevalikoimaansa. 1990-luku ja siitä eteenpäin yhtiö jatkoi innovointia ja toi markkinoille muun muassa Indiglo-yövalaistuksen. Tämä on taustavalo, joka valaisee kellon numerot näkyviksi pimeässä.

Tunnetut Timex mallistot

• Timex T80: mallisto on retrohenkinen digitaalikellomallisto, joka ammentaa inspiraationsa 1980-luvun klassisista digitaalikelloista. Mallisto on suunnattu niille, jotka arvostavat vintage-tyyliä ja yksinkertaista, mutta toiminnallista muotoilua.
• Timex Q Reissue: mallisto on kunnianosoitus Timexin menneisyydelle ja erityisesti 1970-luvun alkuperäiselle Timex Q -mallille. Mallisto tuo takaisin vintage-tyylin ja yhdistää sen moderneihin ominaisuuksiin, mikä tekee siitä houkuttelevan sekä keräilijöille että uusille kelloharrastajille.
• Timex Expedition: Ulkoiluun ja seikkailuun suunniteltu mallisto, joka sisältää kestäviä ja monipuolisia ominaisuuksia.
• Timex Waterbury: Klassinen ja tyylikäs mallisto, joka viittaa yhtiön alkuperään Waterbury Clock Companyna.
• Timex Essex Avenue: mallisto on tyylikäs ja ajaton rannekellomallisto, joka on suunniteltu päivittäiseen käyttöön. Nämä kellot tarjoavat klassisen muotoilun yhdistettynä moderniin toiminnallisuuteen, mikä tekee niistä sopivia sekä arkeen että juhlaan.
•Timex Ironman: Urheilukellomallisto, joka on erityisesti triathlonistien ja muiden urheilijoiden suosiossa.

Timex-kellojen käyttötarkoitukset

Timex on vakiinnuttanut asemansa yhtenä maailman tunnetuimmista ja luotetuimmista kellomerkeistä. Sen pitkä historia, innovatiivisuus ja laaja tuotevalikoima ovat tehneet siitä suositun niin arkipäivän käyttäjien kuin urheilijoiden ja ulkoilijoiden keskuudessa. Timex-kellot yhdistävät perinteisen kellonvalmistuksen ja modernit teknologiset innovaatiot, tarjoten kelloja moneen eri tarpeeseen ja makuun.

Copyright 2024 Timanttiset