• Ilmainen toimitus myymälänoudossa ja yli 50 euron tilauksissa
  • ​​30 pv vaihto- ja palautusoikeus
  • Nopea ja luotettava toimitus
  • Suomalainen myymäläketju

Swarovski Jewelry

Swarovski Jewelry
Swarovskin upeat muotikorut sopivat kaikkiin tilanteisiin. Ne ovat nuorekkaita, ajattomia, elegantteja ja korkealuokkaisia. Mallisto uudistuu neljä kertaa vuodessa ja sieltä löytyy oma suosikkinsa eri ikäisille naisille. Esimerkiksi nuorekkaat Power Slake -rannekorut ovat tyyliltään persoonallisia ja rentoja. Swarovski Jewelry -valikoimassa on kaulakoruja, korvakoruja, rannekoruja ja sormuksia.

Tuotteet 1-30 / 267

Aseta nousevaan järjestykseen
Sivu
per sivu

Vuonna 1895 Itävallassa perustettu Swarovski on erittäin tunnettu tuotemerkki ympäri maailmaa. Jokaisella korulla on tarina ja merkki edustaa pitkäaikaista käsityötaitoa, jota kehitetään edelleen jatkuvasti niin työmenetelmien kuin materiaalienkin suhteen. Yrityksen perustajan, Daniel Swarovskin johtoajatuksena on ollut luoda ”timantti jokaiselle”.

Swarovski on erikoistunut korkealaatuisten kristallikorujen ja asusteiden valmistamiseen. Swarovski-kristallit ovat tunnettuja niiden kirkkaudesta, selkeydestä ja huolellisesti leikatuista kuvioista, jotka antavat niille näyttävän ja säkenöivän ulkonäön. Swarovski korut ovat elegantteja ja ajattomia muotoilultaan.

Swarovski tekee yhteistyötä tunnettujen muotisuunnittelijoiden ja brändien kanssa luodakseen korukokoelmia. Heidän suunnittelunsa vaihtelevat klassisista ja hillityistä malleista rohkeisiin ja avantgardistisiin tyyleihin, joten jokaiselle löytyy omaan tyyliinsä sopivia koruja.

Swarovskin tuotteet ovat suosittuja lahjoja syntymäpäivillä, häälahjoina ja valmistujaislahjoina. Lahjavalikoimaan kuuluu esimerkiksi kristalliset valokuvakehykset ja lahjakorut.

Swarovski-kristalleja pidetään usein symbolina laadusta, ylellisyydestä ja tyylistä. Swarovskilla on pitkä historia, joka juontaa juurensa 1800-luvulle, kun Daniel Swarovski keksi tarkan kristallien leikkauskoneen. Yritys on siitä lähtien tullut synonyymiksi kristallitaituruudelle ja innovaatiolle.

Swarovski on pyrkinyt edistämään kestävyyttä tuotantoprosesseissaan ja materiaaleissaan vastauksena kasvavaan ympäristötietoisuuteen. He ovat esitelleet kestävämpiä käytäntöjä ja materiaaleja ympäristöhuolen kasvaessa.

Copyright 2023 Timanttiset