• Ilmainen toimitus myymälänoudossa ja yli 50 euron tilauksissa
  • ​​30 pv vaihto- ja palautusoikeus
  • Nopea ja luotettava toimitus
  • Suomalainen myymäläketju

Kalevala

Kalevala korut

Kalevala-uutuuskorut

Meiltä löydä Kalevala-korujen kevään uutuudet - ensimmäisenä myymälöihimme ja verkkokauppaamme on saapunut valloittavat Kesäyön ruusu ja Kosmos uutuudet. Mallistoon on tullut uusia korvakoruja ja riipuksia sekä kultaisina ja hopeisina että pronssisena.

Kalevala korujen suosittuja sarjoja

Hakusuodattimet
  1. Sarja
    Kuutar
Rajaa hakua

9 tuotetta

Aseta nousevaan järjestykseen
per sivu

Kalevala-korut valmistetaan Suomessa

Kalevala-korut valmistetaan käsityönä Suomessa ja niiden laadukas muotoilu kestää sukupolvelta toiselle. Kalevala ei ole vain koru: se on yhteinen, ikuinen voima. Voima, jota myös sinä kannat. Kalevala koru -mallistoista löytyvät klassiset ja tutut pronssikorut, hopeakorut ja kultakorut arkikäyttöön ja juhlahetkiin.

Kalevalan korusarjoista, kuten Valoisa, Haave, Onnenhelmi, Kosmos, Haltija, Elämän roihu ja Paratiisi löytyy suosikkeja joka makuun. Suosituimpia Kalevala Korun sarjoja ovat Duudsonien suunnittelema Elämän roihu ja Kirsti Doukasin klassinen Vanamo-sarja. Ristivalikoimiin kuuluu klassikko Väinö risti ja Ilonristi. Lahjan saajan mukaan valitun tyylin ja materiaalin kruunaa suomalainen työn laatu ja viimeistelty lahjapakkaus. Raikas hopea yhdistettynä moderniin muotoiluun, lämmin pronssi tarinoiden voimaan tai tyylikäs kulta hienoihin juhlahetkiin antavat mahdollisuuden valita juuri oikea koru itselle tai lahjaksi.

Kalevala Korun mallistot

Kalevalan laaja koruvalikoima uudistuu ajassa ja koostuu kolmesta eri mallistosta: Kalevala Modern, Kalevala Originals ja Art by Kalevala. Niissä jokaisessa on omanlaisiaan koruja perinteistä tyyliä suosiville kuin myös modernimpaa ja nuorekasta tyyliä kaipaaville. Korut on valmistettu kullasta, hopeasta tai pronssista. Verkkokauppamme Kalevala-korujen valikoimasta löydät naisten kaulakorut, korvakorut, rannekorut ja sormukset sekä miesten kaulakorut, kalvosinnapit ja solmiopitimet.

Kalevala-koru on lahja, joka säilyttää arvonsa. Ne ovat usein lahjoja, joita käytetään ja joista ei ajan saatossakaan haluta luopua vaan pitää ne tallessa. Kalevala Korun korumalleistakin monet ovat pysyneet valikoimissa jopa vuosikymmeniä, mikä kertoo niiden suosiosta ja arvostuksesta. Laatu syntyy ammattitaitoisesta kultasepäntyöstä, korutuotannon osaamisesta ja sen kehittämisestä perinteitä kunnioittaen. 

Tutustu Kalevala Koru -tarjouksiin

Verkkokauppamme outlet-tuotteista löydät Kalevala-koruja ale-hinnoin. Alennukset ovat jopa -30 %.

Naisten omistama ja johtama Kalevala Koru

Vuonna 1937 perustettu Kalevala Koru on merkittävin korualan työllistäjä Suomessa. Kalevala-korut valmistetaan nykyaikaisin tuotantomenetelmin mutta käsityönä vastuullisesti, mm. käyttäen kierrätysmateriaaleja. Korujen valmistukseen käytetyn jalometallin kierrätysaste on korkea. Naisten perustama ja omistama yritys on tunnettu siitä, että se nostaa korujensa kautta esiin suomalaiseen yhteiskuntaan ja kulttuurin kehitykseen vaikuttaneita naisia, kuten Minna Canth ja Saima Harmaja. Kalevala Korulla on luonnollisesti myös Avainlippu-merkki.

Kauniit Kalevala korvakorut - Näin yhdistät ne asuusi

Kauniit Kalevala-korvakorut ovat suomalaisen kulttuurin ja perinteen symboli. Korvakoruja on saatavilla monissa eri malleissa ja väreissä, joten niitä voi yhdistellä monipuolisesti erilaisiin asuihin.

Kalevala-korvakorujen tyyli on ajaton ja klassinen, joten ne sopivat hyvin sekä arkeen että juhlaan. Ne ovat myös loistava lahjaidea esimerkiksi syntymäpäivän tai äitienpäivän muistoksi.

Kalevala-korvakoruja voi yhdistää erilaisiin asuihin ja tyyleihin. Esimerkiksi arkiasussa korvikset voivat tuoda pientä piristystä päivään. Yksinkertaiset korvikset sopivat hyvin rentoon arkityyliin, kun taas näyttävämmät korvakorut tuovat ryhtiä kokonaisuuteen.

Juhlapukeutumisessa Kalevala-korvakoruista saa upean lisän asuun kuin asuun. Asuusi sopivia koruja valitessa kannattaa kiinnittää huomiota siihen, että ne eivät kilpaile liikaa asun kanssa vaan täydentävät sitä kauniisti.

Kalevala-korvakoruja voi yhdistellä myös erilaisten materiaalien kanssa. Esimerkiksi nahka- tai farkkutakki saavat uutta ilmettä, kun niihin yhdistää korvakorut. Korvikset tuovat asuun ripauksen glamouria ja nostavat sen uudelle tasolle.

Kalevala-korvakoruja voi käyttää myös teematilaisuuksissa. Esimerkiksi suomalaisessa juhannusjuhlassa ne sopivat hyvin perinteiseen pukeutumiseen, kun taas itsenäisyyspäivän juhlissa ne voivat olla kauniisti esillä juhlapukua täydentämässä.

Kauniit Kalevala-korvakorut ovat siis monipuolinen lisä asusteisiin ja vaatteisiin. Niiden tyyli on ajaton ja klassinen, joten niitä voi käyttää vuodesta toiseen. Koruja yhdistelemällä saa luotua erilaisia ilmeitä eri tilanteisiin. Ole rohkea ja kokeile erilaisia yhdistelmiä – löydät varmasti oman suosikkikombinaatiosi!

Kalevala kaulakoru - Miten yhdistät sen asuusi?

Kalevala-kaulakorut on suomalaisen kulttuurin ja perinteen symboli, joka on noussut suosioon myös muodin maailmassa. Koru on saanut inspiraationsa Kalevalan tarinoista ja se kuvastaa suomalaista luontoa ja kansallista identiteettiä.

Kalevala-kaulakorun yhdistäminen asuun voi olla haasteellista, mutta samalla erittäin mielenkiintoista. Kaulakoru sopii erityisesti juhlaviin tilaisuuksiin, mutta sitä voi käyttää myös arjessa tuomaan lisää persoonallisuutta asuun.

Yhdistettäessä Kalevala-kaulakorua asuun kannattaa ottaa huomioon korun materiaali ja väri. Useimmiten korut ovat hopeisia tai kullanväristä pronssia, joten ne sopivat hyvin yhteen muiden hopeisten tai kultaisten korujen kanssa. Korussa käytettyjen värien perusteella voit valita vaatteiden värejä, jotka täydentävät korua.

Jos haluat tehdä Kalevala-kaulakorusta asusi keskipisteen, voit valita yksinkertaisemman pukeutumistyylin. Esimerkiksi tumma alaosa ja valkoinen yläosa toimivat hyvin yhdessä näyttävän kaulakorun kanssa. Voit myös valita mekon tai hameen, joka korostaa kaulakorun kauneutta.

Kalevala kaulakoru sopii hyvin myös suomalaiseen juhlapukeutumiseen. Kaulakoru voi olla hieno lisäys puvun yksityiskohtiin ja korostaa sen ilmettä.

Kalevala kaulakorua voi käyttää monella tavalla asusteena. Voit pitää sitä yksinkertaisesti kaulassa tai käyttää sitä erilaisissa solmuissa ja kiinnityksissä. Koru sopii hyvin myös esimerkiksi huivin tai huivimaisen asusteen kanssa.

Miksi jokaisen suomalaisen tulisi omistaa ainakin yksi Kalevala-koru?

Kalevala-koru on yksi Suomen tunnetuimmista korubrändeistä, joka on saanut inspiraationsa suomalaisesta kansanrunoudesta ja Kalevalasta. Korut ovat olleet suosittuja jo vuosikymmenien ajan, ja niitä käyttävät niin nuoret kuin vanhemmatkin sukupolvet. Tässä artikkelissa kerromme, miksi jokaisen suomalaisen pitäisi omistaa vähintään yksi Kalevala koru.

Ensinnä Kalevala-korut ovat kauniita ja tyylikkäitä. Ne sopivat hyvin erilaisiin tilanteisiin ja asuihin. Korujen design on moderni, mutta samalla se kunnioittaa perinteitä ja juuria. Korujen materiaalit ovat laadukkaita ja kestäviä, joten ne säilyttävät arvonsa.

Toiseksi Kalevala korut edustavat suomalaista kulttuuria ja historiaa. Kansalliseepoksemme Kalevalan tarinoita on käytetty inspiraation lähteenä korujen suunnittelussa. Näin ollen korut kertovat tarinaansa myös suomalaisesta historiasta ja perinteistämme.

Kolmanneksi Kalevalan koruilla voi ilmaista omaa persoonallisuuttaan ja tyyliään. Koruilla voi tuoda esille omaa kiinnostusta esimerkiksi luontoon tai muuhun teemaan liittyen. Kalevala koruilla on myös symbolisia merkityksiä, jotka voivat kertoa esimerkiksi suojelusta tai onnesta.

Neljänneksi Kalevala-korut ovat hyvä lahjaidea erilaisiin tilanteisiin. Korut sopivat niin syntymäpäivälahjaksi kuin valmistujais- tai häälahjaksikin. Lahjaksi annettu Kalevala koru voi olla myös ikimuistoinen muisto tärkeästä hetkestä.

Viidenneksi Kalevalan koruilla on yhteiskunnallinen merkitys. Yritys tukee suomalaista kulttuuria ja työllistää suomalaisia ammattilaisia. Lisäksi yritys tekee yhteistyötä erilaisten hyväntekeväisyyskohteiden kanssa.

Kaiken kaikkiaan voidaan todeta, että jokaisen suomalaisen kannattaa omistaa vähintään yksi Kalevala-koru. Korut edustavat kauniisti suomalaista kulttuuria ja historiaa sekä tarjoavat mahdollisuuden ilmaista omaa persoonallisuuttaan ja tyyliään. Lisäksi ne ovat laadukkaita ja kestäviä sijoituksia, joita voi käyttää vuosien ajan.

Useimmiten kysytyt kysymykset Kalevala koruista

Mistä Kalevala-korut valmistetaan?

Kalevala korut valmistetaan pääasiassa hopeasta, pronssista ja kullasta. Korujen materiaalit tulevat pääosin Suomesta tai lähialueilta. Kulta on kierrätettyä ja hopeasta on 80 % kierrätettyä.

Missä Kalevala-korut valmistetaan?

Kalevala-korut valmistetaan Suomessa Helsingissä sijaitsevassa tehtaassa.

Miten Kalevala koruja kannattaa hoitaa?

Kalevala-korut ovat laadukkaita ja kestäviä, mutta niitä kannattaa silti hoitaa huolellisesti. Hopeakorun pintaan tulleet tummentumat voi poistaa hopeapuhdistusliinalla. Liinapuhdistuksen jälkeen koru on hyvä pestä miedossa saippuavedessä, jottei liinan sisältämä puhdistusaine tahraa vaatteita.Mattapintaisia tai hyvin kolmiulotteisia voi olla hankala puhdistaa puhdistusliinalla. Timanttisilla myydään erityisiä hopeanpuhdistusnesteitä, joihin koru upotetaan hetkeksi. Pronssiset korut voi kiillottaa liinalla niistä kohdista, jotka ovat himmentyneet suojalakan kuluttua pois. Liinapuhdistuksen jälkeen koru on hyvä pestä miedossa saippuavedessä, jottei liinan sisältämä puhdistusaine tahraa vaatteita. Kultakorut eivät juuri tummu vuosikymmenienkään saatossa, ja kotihoidoksi riittää yleensä saippuapesu. Tarvittaessa kultakorut voi puhdistaa myös erityisellä kullanpuhdistusaineella, jota myydään Timanttiset-myymälöissä ja -verkossa.

Miksi Kalevala-korut ovat suosittuja?

Kalevala korut ovat suosittuja monista syistä. Ensinnäkin ne edustavat suomalaista muotoilua ja kulttuuria, mikä tekee niistä ainutlaatuisia. Lisäksi korujen kauniit muodot ja symboliikka vetoavat moniin ihmisiin. Kalevala koruja pidetään myös arvokkaina lahjoina esimerkiksi valmistujais- tai syntymäpäivälahjaksi.

Copyright 2024 Timanttiset