• Ilmainen toimitus myymälänoudossa ja yli 50 euron tilauksissa
  • ​​30 pv vaihto- ja palautusoikeus
  • Nopea ja luotettava toimitus
  • Suomalainen myymäläketju

Timanttiset - 50 vuotta palvelua

Timanttiset on yksi Suomen suurimmista kello- ja korumyymäläketjuista, ja sen lähes 40 myymälää ovat suomalaisten perheiden omistamia. Monet kymmenestä kauppiaastamme ovat jo toisen tai kolmannen polven yrittäjiä.

Kauppiasyhteistyö aloitettiin vuonna 1972 yhdistysmuotoisena, ja sen rinnalle perustettiin osuuskunta vuonna 1973.

Olemme ainoa suomalaisessa omistuksessa oleva valtakunnallinen kello- ja korumyymäläketju. Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Timanttiset-ketjulle Avainlippu-tunnuksen osoituksena Suomessa tuotetulle ja Suomessa työllistävälle palvelulle. Samalla myös Timanttiset-verkkokauppa sai Avainlipun.

Yksi keskeinen syy Timanttiset-ketjun perustamiseen oli alun perin yhteisostamisen tuomat edut ja mahdollisuudet. Tämä periaate on ollut Timanttiset-ketjun kulmakivi alusta lähtien, ja oma maahantuonti ja valmistus ovat olennainen osa kello- ja korumallistoamme. Tämä toimintamalli mahdollistaa edulliset hinnat sekä laajan ja ainutlaatuisen valikoiman.

Myymälöissämme sinua palvelee ammattitaitoinen ja koulutettu henkilökunta, ja meiltä löydät myös kaikki alan palvelut, kuten kultasepän, kellosepän ja kaiverruspalvelut. 

Löydät jäsenliikkeemme suurimmilta paikkakunnilta ympäri Suomen: asiantuntijamme auttavat teitä kaikissa kello- ja kultasepänalan huolto- ja korjaustöissä lähes 30 paikkakunnalla!

 

 

 

Copyright 2024 Timanttiset