• Ilmainen toimitus myymälänoudossa ja yli 50 euron tilauksissa
  • ​​30 pv vaihto- ja palautusoikeus
  • Nopea ja luotettava toimitus
  • Kotimainen myymäläketju

Timanttiraha - joustoa maksamiseen

TimanttiRaha - laskulla tai erämaksulla ostaminen

TimanttiRaha-lasku ja -erämaksu antavat sinulle lisää aikaa verkkokauppa- tai myymäläostoksiesi maksamiseen. Niitä käyttämällä voit odotella tilauksesi saapumista ennen sen maksamista. Voit maksaa ostoksesi kerralla laskulla tai valita kertaluoton, jossa valitset sinulle parhaiten sopivan maksuajan ja kuukausierät. Lasku tulee myöhemmin sähköpostilla tai postissa. Lähetystä ei makseta tuotteiden mukana tulevalla lähetteellä.

Tee Timanttirahan ennakkoluottokysely kätevästi tekstarilla etukäteen
Voit selvittää mahdollisuutesi myönteiseen luottopäätökseen jo ennen ostotapahtumaa tekstiviestillä. Tekstiviestin lähettäminen maksaa normaalin tekstiviestin verran ja vastausviesti on maksuton. Huomaathan, että ennakkoluottopäätös ei ole sitova: se on tarkoitettu helpottamaan asiointiasi, muttei sido sinua tekemään ostosta eikä luotonmyöntäjää myöntämään luottoa.

Lähetä tekstiviesti:
HENKILÖTUNNUS POSTINUMERO TIMANTTISET (esim. 123456-789X 33100 TIMANTTISET)
numeroon 0404 800 900. Saat vastauksen heti.

Laskulla maksuaikaa
TimanttiRaha-laskulla saat 14 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa verkkokauppaostoksillesi, joten voit tarkistaa ostoksesi ja tarvittaessa palauttaa sen ennen maksamista. Maksutapa on tarkoitettu ostoksiin, joiden yhteissumma on 20–5 000 euroa.
Maksaaksesi TimanttiRaha-laskulla tarvitset myönteisen luottopäätöksen, jonka hakeminen käy helposti ostotapahtuman yhteydessä. Voit hakea sitä, jos olet vähintään 18 vuoden ikäinen ja sinulla on suomalainen henkilötunnus sekä vakituinen, virallinen kotiosoite Suomessa. Myös luottotietosi tarkistetaan.

Kun olet saanut myönteisen luottopäätöksen sekä vahvistanut ostotapahtuman, saat laskun ostoksestasi sähköpostiisi tai kotiosoitteeseesi. Jos haluat maksaa laskun sinulle paremmin sopivalla maksuajalla, voit tehdä erämaksusopimuksen osoitteessa my.walley.fi. Sen jälkeen maksat saamallasi laskulla vain erämaksusopimuksen mukaisen ensimmäisen kuukausierän. Saat laskusi mukana lisää tietoa erämaksusta.

Erämaksulla tasoitusta talouteen
TimanttiRahan erämaksu on kätevä tapa jakaa ostoksen vaikutusta talouteesi useammalle kuukaudelle. Tällöin valitset ostoksen yhteydessä sinulle parhaiten sopivan kuukausisumman annetuista vaihtoehdoista ja teet erämaksusopimuksen. Erämaksu on tarkoitettu ostoksiin, joiden yhteissumma 20–5 000 euroa.
Erämaksussa on kyse kertaluotosta, joka tarkoittaa sitä, että saat sen avulla lisää maksuaikaa yhdelle ostotapahtumalle, mutta et sitoudu pysyvään luottosuhteeseen. Luotto hoidetaan sovitun ajan kuluessa maksamalla vähintään sovittu summa kuukausittain. Tutustuthan luottoehtoihin huolellisesti ennen kuin hyväksyt sopimuksen.

Erämaksuun tarvitset myönteisen luottopäätöksen, jonka hakeminen tapahtuu ostotapahtuman yhteydessä. Voit hakea sitä, jos olet vähintään 18 vuoden ikäinen ja sinulla on suomalainen henkilötunnus sekä vakituinen, virallinen kotiosoite Suomessa. Myös luottotietosi tarkistetaan.
Kun olet vahvistanut ostotapahtuman, saat kuukausittain laskun sähköpostiisi tai kotiosoitteeseesi, kunnes luotto on maksettu. Osoitteessa my.walley.fi pääset tarkastelemaan maksusuunnitelmaasi ja tarvittaessa siirtämään maksujesi eräpäiviä. Luoton korko on 17,95 %. Muut luottokustannukset (kuten kk-maksu tai luoton avausmaksu) ovat päivää kohden korkeintaan 0,01 % luottosopimuksen mukaisesta luoton määrästä tai luottorajasta luottosopimuksen voimassaoloajalta. Todellinen vuosikorko laskettuna 1 000 € esimerkkiluotolle tyypillisellä 12 kk maksuajalla luottokorko ja muut luottokustannukset 3 €/kk huomioiden on 27,87 %. Esimerkkiostoksen luotollinen kokonaissumma 12 kk maksuerälle on siis 1127,41 €.

TimanttiRahan tietosuojatiedot
Käsittelemme ja tallennamme henkilötietojasi maksutapaa koskevan luottohakemuksen käsittelyyn, luottopäätöksen tekemiseen, asiakassuhteen hoitamiseen ja asiakaspalveluun. Tietojen rekisterinpitäjänä on Walley (ent. Collector Payments Finland Oy). Tarvitsemme henkilötietojasi, jotta voimme käsitellä hakemuksesi. Pyydettyjen tietojen antamatta jättäminen estää hakemuksen käsittelyn. Luottohakemuksen tasapuolisen, sujuvan ja luotettavan käsittelyn varmistamiseksi luottopäätöksemme perustuu henkilötietojesi automaattiseen käsittelyyn ja arviointiin. Sinulla on oikeus riitauttaa automaattisesti tehty luottopäätös ja pyytää hakemuksesi käsittelyä uudelleen manuaalisesti. Voit tehdä sen ottamalla yhteyttä Walley:n asiakaspalveluun. Voit pyytää omat tietosi Walley:n asiakaspalvelusta tai tietosuojasivulta löytyvällä sähköisellä lomakkeella.

TimanttiRahan ehdot
Voit valita laskun tai erämaksun, kun ostoksesi arvo ylittää 20 euroa ja olet täyttänyt 18 vuotta. Maksutapa edellyttää suomalaista henkilötunnusta ja on käytössä vain yksityishenkilöille. Oma luottokielto tai salatut tiedot estävät maksutavan käytön. TimanttiRahalla maksettaessa henkilöllisyytesi varmennetaan tupas-varmennepalvelun avulla. TimanttiRaha-maksutavan tuottaa Walley (ent. Collector Payments Finland Oy).

Walley:n asiakaspalvelu maksuasioissa
Laskun ja kertaluoton myöntää Walley (ent. Collector Payments Finland Oy). Walley:n asiakaspalvelu auttaa sinua kaikkiin laskuun, kertaluottoon ja ostoksen maksamiseen liittyvissä asioissa. Verkkopalvelu: my.walley.fi
Puhelinpalvelu: 09 3158 9948 arkisin klo 9-17 (puhelun hinta on normaali paikallis- tai kaukopuhelumaksu)
Sähköposti: hello(a)walley.fi

Palautusten ja peruutusten käsittely
Kun palautat ostoksesi Timanttiset-liikkeen antamien ohjeiden mukaisesti, tieto palautuksestasi välittyy Walley:lle automaattisesti, eikä sinun tarvitse tehdä mitään.

TimanttiRahalla maksaessa luotonantajana toimii Walley.
- Jos palautat kaikki tuotteet, ilmoitamme palautuksesta Walley:lle ja Walley hoitaa rahojen palautuksen.
- Jos palautat osan tuotteista, ilmoitamme palautuksesta Walley:lle. Walley huomioi palautuksen laskutuksessa. Palautuksesi suuruinen summa vähennetään automaattisesti kertaluottosopimuksen viimeisiltä maksueriltä.
- Laskutukseen liittyvissä asioissa ota yhteys Walleyn asiakaspalveluun puh. 09 3158 9948 (puhelun hinta on norm. pvm/mpm) tai sähköpostitse: hello(a)walley.fi

Henkilötiedot ja luottopäätös
TimanttiRaha laskuun ja erämaksuun tarvittavaa luottopäätöstä varten sinulta pyydetään henkilötietojasi. Tiedot välitetään tietoturvallisella SLL-/TLS-suojatulla yhteydellä. Luotonmyöntäjä Walley varmistaa henkilö- ja osoitetietojesi oikeellisuuden väestötietojärjestelmästä sekä tarkistaa luottotietorekisteristä, onko sinulla maksuhäiriömerkintöjä. Saamaasi luottopäätökseen vaikuttaa myös mahdollinen historiasi Walley:n asiakkaana. Jos saat kielteisen luottopäätöksen, voit kysyä tarkemmin sen perusteluista Walley:n asiakaspalvelusta. Antamasi henkilötunnus tai luottopäätöstiedot eivät tallennu Timanttiset-asiakastietorekisteriin.
Maksutapaa käyttäessäsi henkilöllisyytesi voidaan varmentaa pankkitunnuksillasi TUPAS-varmennepalvelun avulla. Asiointi on mahdollista myös mobiilivarmennetta käyttämällä.

Luottoehdot
Laskun ja kertaluoton myöntäjä on Walley (ent. Collector Payments Finland Oy). Myönteisen luottopäätöksen jälkeen lasku tai kertaluotto siirtyy Walley:lle, joka vastaa Walley:n kuluttajaluotoista ja rahoituksesta. Lisätietoja, muun muassa vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin löydät osoitteesta my.walley.fi.

Saat täydelliset ehdot ja tiedot Walley:n tarjoamasta TimanttiRaha Laskusta ja Erämaksusta seuraavista linkeistä: Ehdot ja SECCI

Copyright 2022 Timanttiset