• Ilmainen toimitus myymälänoudossa ja yli 50 euron tilauksissa
  • ​​30 pv vaihto- ja palautusoikeus
  • Nopea ja luotettava toimitus
  • Suomalainen myymäläketju

Timanttiraha - joustoa maksamiseen

TimanttiRaha - laskulla tai erämaksulla ostaminen

TimanttiRaha-lasku ja -erämaksu antavat sinulle lisää aikaa verkkokauppa- tai myymäläostoksiesi maksamiseen. Niitä käyttämällä voit odotella tilauksesi saapumista ennen sen maksamista. Voit maksaa ostoksesi kerralla laskulla tai valita kertaluoton, jossa valitset sinulle parhaiten sopivan maksuajan ja kuukausierät. Lasku tulee myöhemmin sähköpostilla tai postissa. Lähetystä ei makseta tuotteiden mukana tulevalla lähetteellä.

Laskulla maksuaikaa
TimanttiRaha-laskulla saat 14 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa verkkokauppaostoksillesi, joten voit tarkistaa ostoksesi ja tarvittaessa palauttaa sen ennen maksamista. Maksutapa on tarkoitettu ostoksiin, joiden yhteissumma on 20–5 000 euroa.
Maksaaksesi TimanttiRaha-laskulla tarvitset myönteisen luottopäätöksen, jonka hakeminen käy helposti ostotapahtuman yhteydessä. Voit hakea sitä, jos olet vähintään 18 vuoden ikäinen ja sinulla on suomalainen henkilötunnus sekä vakituinen, virallinen kotiosoite Suomessa. Myös luottotietosi tarkistetaan.

Erämaksulla tasoitusta talouteen
TimanttiRahan erämaksu on kätevä tapa jakaa ostoksen vaikutusta talouteesi useammalle kuukaudelle. Tällöin valitset ostoksen yhteydessä sinulle parhaiten sopivan kuukausisumman annetuista vaihtoehdoista ja teet erämaksusopimuksen. Erämaksu on tarkoitettu ostoksiin, joiden yhteissumma 20–5 000 euroa.

Erämaksussa on kyse kertaluotosta, joka tarkoittaa sitä, että saat sen avulla lisää maksuaikaa yhdelle ostotapahtumalle, mutta et sitoudu pysyvään luottosuhteeseen. Luotto hoidetaan sovitun ajan kuluessa maksamalla vähintään sovittu summa kuukausittain. Tutustuthan luottoehtoihin huolellisesti ennen kuin hyväksyt sopimuksen.

Erämaksuun tarvitset myönteisen luottopäätöksen, jonka hakeminen tapahtuu ostotapahtuman yhteydessä.

Varoitus!
Luotto tulee maksaa ajallaan kokonaisuudessaan takaisin. Maksamaton luotto vaikuttaa omaan talouteen haitallisesti tulevaisuudessa. Apua velka-asioihin saatte paikallisesta talous- ja velkaneuvonnasta.
Talous- ja velkaneuvonta (oikeus.fi)

TimanttiRahan ehdot
Voit valita laskun tai erämaksun, kun ostoksesi arvo ylittää 20 euroa ja olet täyttänyt 18 vuotta.

Walley:n asiakaspalvelu maksuasioissa
Laskun ja kertaluoton myöntää Walley. Walley:n asiakaspalvelu auttaa sinua kaikkiin laskuun, kertaluottoon ja ostoksen maksamiseen liittyvissä asioissa. Omien laskujen hallinnointi osoitteessa my.walley.fi tai Walley-sovelluksessa. Sovelluksen voi ladata Google Play Storesta ja Apple App Storesta. Sähköposti: hello(a)walley.fi

Palautusten ja peruutusten käsittely
Kun palautat ostoksesi Timanttiset-liikkeen antamien ohjeiden mukaisesti, tieto palautuksestasi välittyy Walley:lle automaattisesti, eikä sinun tarvitse tehdä mitään.

TimanttiRahalla maksaessa luotonantajana toimii Walley
- Jos palautat kaikki tuotteet, ilmoitamme palautuksesta Walley:lle ja Walley hoitaa rahojen palautuksen.
- Jos palautat osan tuotteista, ilmoitamme palautuksesta Walley:lle. Walley huomioi palautuksen laskutuksessa. Palautuksesi suuruinen summa vähennetään automaattisesti kertaluottosopimuksen viimeisiltä maksueriltä.
- Laskutukseen liittyvissä asioissa ota yhteys Walleyn asiakaspalveluun my.walley.fi, Walley-sovelluksella tai sähköpostitse: hello(a)walley.fi

Lue lisää Walleyn maksutavoista täältä

Luottoehdot
Laskun ja kertaluoton myöntäjä on Walley. Myönteisen luottopäätöksen jälkeen lasku tai kertaluotto siirtyy Walley:lle, joka vastaa Walley:n kuluttajaluotoista ja rahoituksesta. Lisätietoja, muun muassa vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin löydät osoitteesta my.walley.fi.

Saat täydelliset ehdot ja tiedot Walley:n tarjoamasta TimanttiRaha Laskusta ja Erämaksusta seuraavista linkeistä: Ehdot ja SECCI

Copyright 2024 Timanttiset