• Ilmainen toimitus myymälänoudossa ja yli 50 euron tilauksissa
  • ​​30 pv vaihto- ja palautusoikeus
  • Nopea ja luotettava toimitus
  • Kotimainen myymäläketju

Seiko Presage miesten kello SPB167J1

Seiko Presage Automatic SPB167J1 -automaattikello 39,3mm teräsrungolla ja safiirilasilla. Sharp Edged -kelloissa on japanilaisen Asanohan kuviointi, joka symboloi vahvasti japanilaista kulttuuria ja on ollut osa Japanin symboliikkaa jo tuhannen vuoden ajan. Japanilaisessa kulttuurissa Asanohan lehden uskottiin tuovan hyvää terveyttä. Kuviointi on erittäin kaunis, sillä geometrinen kuviointi heijastaa valoa juuri sopivasti ja tuo tauluun eloisuutta ja syvyyttä. Kellon kuoren muotoilu on pelkistetty ja kokonaisuus on viimeistelty ja harkittu.

Kellossa on 24-kivinen 6R35-automaattikoneisto 70 tunnin käyntivaralla, jonka voi vetää myös käsin. Selkeät osoittimet sekä indeksit eivät vie liiaksi huomiota kellotaululta, mutta erottuvat yksinkertaisuudessaan selkeästi. Minuutti- ja tuntiviisarit ovat luminoidut, joten ne hohtavat pimeässä. Kello kolmen kohdalla on päivyri. Vesitiiviys on 100m/10atm, eli kello on vesitiivis.

Tuotenro
0255-30208
Toimittajan tuotenumero
SPB167J1
1 090,00 €

Tarkemmat tiedot

Tarkemmat tiedot
MateriaaliTeräs
Rungon väri / tyyppiTeräs
Taulun väriSininen
Vesitiiviys100M vesitiivis
KoneistoAutomaatti
Kuoren halkaisija38-42 mm
OminaisuudetPäivyri
LasiSafiirilasi
Kuoren muotoPyöreä
TuotemerkkiSeiko

Myymälävarastot

Voit tilata tuotteen mihin tahansa myymälään noudettavaksi, vaikka sitä ei olisi kyseisen myymälän varastossa. Myymälänouto ei ole noudettavissa välittömästi. Voit noutaa tilauksesi, kun saat ilmoituksen ja noutokoodin sähköpostitse/tekstiviestillä.

Copyright 2022 Timanttiset