• Ilmainen toimitus myymälänoudossa ja yli 50 euron tilauksissa
  • ​​30 pv vaihto- ja palautusoikeus
  • Nopea ja luotettava toimitus
  • Kotimainen myymäläketju

Secrid Slimwallet Vintage muu esine SV-CHOCOLATE

68x102x16mm, RFID-suojaus, turvalompakko

Secrid Slimwallet Vintage Chocolate on tyylikäs , kapea Secrid-malli. RFID-suojattuun korttilompakkoon mahtuu 6 korttia, ja avautuvaan nahkaosaan vielä 6 korttia lisää. Slimwalletissa on helppokäyttöinen mekanismi ja tukeva runko. Turvalompakon koko on 68 x 102 x 16mm. Vintage-mallin nahka on käsitelty siten, että se kuluu käytössä ja saavuttaa ajan kanssa tyylikkään pinnan. Tämä on tarkoituksella tehty ominaisuus, eikä vaikuta nahan kestävyyteen.

Tuotenro
5690-12305
Toimittajan tuotenumero
SV-CHOCOLATE
60,00 €

Enintään 50 merkkiä

Tarkemmat tiedot

Tarkemmat tiedot
Kiven tyyppiEi kiveä
MateriaaliAlumiini, Nahka
Rungon väri / tyyppiRuskea
TuotemerkkiSecrid

Myymälävarastot

Voit tilata tuotteen mihin tahansa myymälään noudettavaksi, vaikka sitä ei olisi kyseisen myymälän varastossa. Myymälänouto ei ole noudettavissa välittömästi. Voit noutaa tilauksesi, kun saat ilmoituksen ja noutokoodin sähköpostitse/tekstiviestillä.

Yksityiskohdat

Uusi teknologia vaatii innovatiivisen lompakkomallin. Sellaisen, joka suojaa sekä yksityisyyttäsi että rahojasi. Secrid pystyy näihin kumpaakin. Kaikissa Secrid-lompakoissa on Cardprotector, alumiininen korttikotelo, joka suojaa kortteja tehokkaasti luvattomalta skannaukselta ja fyysiseltä rasitukselta. Kotelossa olevasta vivusta vetämällä kortit liukuvat limittäin esiin, ja oikea kortti on vaivaton poimia. Pienestä koostaan huolimatta Secrid-lompakkoihin mahtuu paljon tavaraa. Lompakkomallista riippuen korttipaikkoja löytyy lisää Cardprotectorin ympärillä olevasta nahkakotelosta. Secrid-lompakot on valmistettu Hollannissa laadukkaista raaka-aineista ympäristö huomioiden.
Copyright 2022 Timanttiset