• Ilmainen toimitus myymälänoudossa ja yli 50 euron tilauksissa
  • ​​30 pv vaihto- ja palautusoikeus
  • Nopea ja luotettava toimitus
  • Suomalainen myymäläketju

Romanssi Lilja timanttisormus valkokulta 205-075

Kolmerivinen 33/0,75CT W/SI 14K 8,3mm

Romanssin upea Lilja-sormus on yhtä näyttävä kuin nimikkokasvinsa. Valkokultaiseen, 8,3mm leveään runkoon on istutettu kolme riviä loistavia timantteja. Keskimmäisenä kimmeltää seitsemän suurempaa timanttia, molemmilla puolillaan 13 pienemmän timantin kaaret. Timanttien yhteispaino on 0,75ct. 

Lilja on saatavilla myös lämpimästi hohtavan keltakultaisena. 

Jos tuotetta ei löydy varastosta, kyseessä on tilaustuote, jonka toimitusaika on 2-3 viikkoa. Varastotilanteen voi tarkastaa alapuolelta kohdasta Myymälävarastot.

Tuotenro
2670-13957
Toimittajan tuotenumero
205-075
Alkaen 3 350,00 €

Tarkemmat tiedot

Tarkemmat tiedot
Karaatit> 0.25 ct
KorutyyppiSormukset
Kiven tyyppiTimantti
MateriaaliValkokulta, Kulta
Rungon väri / tyyppiValkokulta
Kiven väriKirkas
TuotemerkkiRomanssi
Myyntieräkpl

Myymälävarastot

Voit tilata tuotteen haluamaasi myymälään noudettavaksi. Myymälänouto on noudettavissa vasta, kun olet saanut siitä ilmoituksen. Tuotteen saldot vaihtelevat eikä myymäläkohtaista saatavuutta voida taata. Myymälän hinta voi poiketa verkkokaupan hinnasta.

Yksityiskohdat

Romanssin näyttävässä valkokultasormuksessa on timantteja 33 kappaletta ja näiden yhteispaino on 0.75 ct ja laatu on W/SI. Sormus on valmistettu 14 k valkokullasta, mutta sen voi tilata myymälästä myös 18 k kullasta valmistettuna. Sormuksen leveys on 8,3 mm. Romanssi-sarja on suunniteltu ja valmistettu Suomessa, ja sille on myönnetty Avainlippu. Romanssi sormukset, korvakorut ja riipus valmistetaan käsityönä suomalaisessa perheyrityksessä.
Copyright 2023 Timanttiset