• Ilmainen toimitus myymälänoudossa ja yli 50 euron tilauksissa
  • ​​30 pv vaihto- ja palautusoikeus
  • Nopea ja luotettava toimitus
  • Suomalainen myymäläketju

Reebok Activefit älykello RV-ATF-U0-PBIR-BB

Ø45mm, syke, verenpaine, happisaturaatio

Reebok ActiveFit on sporttinen älykello, joka pitää sinut ajan tasalla ja liikkeellä. Kirkas kosketusnäyttö on selkeä ja helppokäyttöinen: voit valita juuri omaan makuusi sopivan kellotaulun. Saat yhdistettyä kellon puhelimeesi suomenkielisellä BoostFit –sovelluksella, joka tuo kelloon puhelu- sekä viesti-ilmoitukset. Sovelluksen avulla saat myös etäohjattua puhelimesi kameraa sekä musiikkisoitinta.

ActiveFit seuraa sykettäsi, verenpainetta, happisaturaatiota sekä unen määrää ja laatua, ja tietenkin aktiivisuutta. Liikkumismuistutus pitää huolen siitä, että pieni liikuntahetki ei unohdu. Tämän jälkeen voit rentoutua kellosta löytyvien kahden pelin seurassa.

ActiveFitin runko on tavallista älykelloa ohuempi, mikä tekee siitä mukavan käyttää ja moneen ranteeseen sopivan. Tyylikäs tummanpunainen ranneke on silikonia, joka kestää koviakin treenejä ja tuntuu silti mukavalta. ActiveFitin kanssa voit seurata useita urheilulajeja, kuten esimerkiksi pyöräilyä, koripalloa, juoksua, golfia ja joogaa.

ActiveFit on rajoitetusti vesitiivis: uimista kellon kanssa ei suositella. Kellon toiminta-aika on jopa kaksi viikkoa (käyttötapa vaikuttaa aikaan).

Tuotenro
0145-11377
Toimittajan tuotenumero
RV-ATF-U0-PBIR-BB
119,00 €

Tarkemmat tiedot

Tarkemmat tiedot
MateriaaliMuovi
Rungon väri / tyyppiMusta
VesitiiviysIP67 kestää lyhyen upotuksen veteen ja pölytiivis
Kuoren halkaisija43 mm >
OminaisuudetAjanotto, Digitaalinäyttö, Hälytys, Päivyri, Sykemittaus, Älykello
Kuoren muotoPyöreä
TuotemerkkiReebok

Myymälävarastot

Voit tilata tuotteen haluamaasi myymälään noudettavaksi. Myymälänouto on noudettavissa vasta, kun olet saanut siitä ilmoituksen. Tuotteen saldot vaihtelevat eikä myymäläkohtaista saatavuutta voida taata. Myymälän hinta voi poiketa verkkokaupan hinnasta.

Copyright 2024 Timanttiset