• Ilmainen toimitus myymälänoudossa ja yli 50 euron tilauksissa
  • ​​30 pv vaihto- ja palautusoikeus
  • Nopea ja luotettava toimitus
  • Suomalainen myymäläketju

Kulta rahaksi

Muuta kulta rahaksi! Meillä maksetaan huippuhinta myymälöissä!

Löytyykö Sinulta kultaa, jonka haluat muuttaa rahaksi helposti ja parhaalla hinnalla?


Voit myydä kultasi lähimmässä Timanttiset-myymälässä. Asiantunteva henkilöstö arvioi kullan ja saat tarjouksen pian. Maksu tapahtuu pankkitilille. Timanttiset maksaa kullastasi parhaan hinnan ja on vakavarainen ja luotettava kullan ostaja. Kullan myynti tapahtuu Timanttisilla helposti.

Ostamme kultaa näin reiluun hintaan:

9 k, 375   = 15,50 € / g
14 k, 585 = 27,00 € / g
18 k, 750 = 34,10 € / g

Näin myyt kullan Timanttisille

1. Tuo kultaiset esineesi myymälään.
2. Henkilöstö myymälässä arvio kullan.
3. Saat tarjouksen kullan arvosta.
4. Kun hyväksyt tarjouksen, saat maksun kullasta pankkitilillesi.
5. Jos haluat että Timanttiset maksaa sinulle kullasta vielä 20% enemmän, voit pyytää maksun lahjakortin muodossa.

Millaista kultaa voit myydä

Voit muuttaa rahaksi kaikki kultaiset korut, sormukset ja korvakorut, sekä muut kultaiset esineet. Timanttiset ottaa vastaan sekä valkokultaa, että keltakultaa.

Lahjakortilla + 20%

Rahan sijasta saat myös halutessasi lahjakortin Timanttiset-myymälöihin. Jos valitset lahjakortin, tienaat 20% enemmän rahaa myymästäsi kullasta.

Kullan myynnin turvallisuus

Kullanosto on Timanttisten palvelu, jonka tarkoitus on edistää turvallista ja joutuisaa kullan myyntiä, muuttaa kulta rahaksi parhaalla kurssilla. Timanttiset maksaa kullastasi parhaan hinnan ja on vakavarainen ja luotettava kullan ostaja. Tehokas tiimi myymälöissä takaa, että saat rahat nopeasti tilillesi ilman odottelua. Timanttiset on kotimainen, yrittäjien omistama, kello- ja korualan myymäläketju. Kauppiasyrittäjiä on 11 kpl ja he omistavat yli 50 myymälää kautta maan.

Ekologisuus

Timanttiset ostaa kultaa ja käyttää sulatetun kullan uudelleen. Timanttiset haluaa vähentää kullan tuotannosta syntyviä päästöjä ja luontohaittoja ja siksi Timanttiset sulattaa ja käyttää hankitun romukullan uusien korujen valmistukseen. Timanttiset tarjoaa ammattitaidolla valmistettuja, ainutlaatuisen tyylikkäitä ja ajattomia koruja ja kelloja.

Ostamme kierrätyskultaa romukultaa

 

Copyright 2024 Timanttiset