• Ilmainen toimitus myymälänoudossa ja yli 50 euron tilauksissa
  • ​​30 pv vaihto- ja palautusoikeus
  • Nopea ja luotettava toimitus
  • Kotimainen myymäläketju

Valmistujaislahjat 2021

Valmistujaislahjat 2021
Löydät kevään halutuimmat valmistujaislahjat helposti netistä. Timanttiset verkkokaupan laajasta valikoimasta löytyy sopiva lahja valmistujaisjuhliin ja kaikkien sankareiden tyyliin. Timanttisilla on laaja valikoima kelloja ja koruja lahjaksi.

Tuotteet 1-60 / 2203

Sivu
per sivu
Aseta nousevaan järjestykseen

Tuotteet 1-60 / 2203

Sivu
per sivu
Aseta nousevaan järjestykseen

Valmistujaislahjat 2021

Timanttisilla on erittäin laaja valikoima kestäviä valmistujaislahjoja kaikenlaisiin juhliin. Olemme valikoineet tänne sopivia valmistujaislahjoja, kuten naisten ja miesten kelloja, kaulakoruja, korvakoruja ja riipuksia. Lahjakorun materiaalina voi olla kulta, valkokulta, hopea tai vaikka teräs. Meiltä löydät sopivat valmistujaislahjat ylioppilaille.

Monet valmistujaislahjat ovat tarjouksessa jopa -40 %. Valmistujaislahjoilla on nopea ja ilmainen toimitus. Tilaa meiltä paras valmistujaislahja 2021 tai käy tutustumassa myymälämme valikoimaan.

Valmistujaislahja naiselle

Valikoimistamme löytyy haluttu valmistujaislahja tytölle ja naiselle. Valikoimiimme kuuluu monia tuotemerkkejä, joista löytyy kestäviä lahjoja, kuten Kalevala koru, Lumoava, Tommy Hilfiger ja  Daniel Wellington. Näiltä merkeiltä löytyy hyviä koru ja kello valmistujaislahjoja monen nuoren makuun. Garmin älykellot ovat myös sopiva lahja aktiiviselle naiselle.  Lahjoja löytyy moneen eri hintaluokkaan ja monet merkit ovat alennuksessa.

Valmistujaislahja miehelle

Laajasta valikoimastamme löytyy sopiva valmistujaislahja pojalle ja miehelle. Miehille sopii valmistujaislahjaksi esimerkiksi laatukello, hieno kaulaketju tai turvalompakko. Hyviä lahjaideoita miehille löytyy monilta kellomerkeiltä, kuten Seiko, Orient, Tommy Hilfiger, Garmin älykellot. Korulahjaksi miehelle sopii Lumoava tai Kalevala koru, joiden miesten mallistosta löytyy monia hyviä malleja, kuten Elämän roihu ja Soturi. Lisäksi Secrid turvalompakot ovat toivottuja lahjoja. 

Jos on vaikeuksia päättää, mikä on sopiva valmistujaislahja, on helppo valinta lahjakortti. Voit valita lahjakortin joko verkkokauppaamme tai myymäläämme ja summan päätät itse. Tästä pääset tutustumaan lahjakorttien valikoimaamme.

Copyright 2020 Timanttiset