• Ilmainen toimitus myymälänoudossa ja yli 50 euron tilauksissa
  • ​​40 pv vaihto- ja palautusoikeus
  • Nopea ja luotettava toimitus
  • Kotimainen myymäläketju

Kalevala Tampereen lintu teräs/messinki/prons.esine 3815972

1597/2, pronssia, kuusenkoriste 2020

Koriste jatkaa Kalevala Korun vuonna 2005 aloitettua joulukoristeperinnettä. Koristeeseen ikuistettu valmistusvuosi. Joulukoristeen uusi sarja perustuu vanhoihin, rakastettuihin korualleihin. Vuoden 2020 koriste Tampereen lintu on sarjan 16. koriste. Nauhassa uusi punainen väri. Nauha on valmistettu kierrätysmateriaalista, PET muovipulloista. Joulukoristeita valmistetaan rajoitettu määrä ja koristeet pakataan Kalevalan korurasiaan.

Tuotenro
5210-10091
Toimittajan tuotenumero
3815972
Tarjoushinta 21,75 € Normaalihinta 29,00 €

Tarkemmat tiedot

Tarkemmat tiedot
Kiven tyyppiEi kiveä
MateriaaliPronssi
Rungon väri / tyyppiPronssi
TuotemerkkiKalevala

Myymälävarastot

Voit tilata tuotteen mihin tahansa myymälään noudettavaksi, vaikka sitä ei olisi kyseisen myymälän varastossa. Myymälänouto ei ole noudettavissa välittömästi. Voit noutaa tilauksesi, kun saat ilmoituksen ja noutokoodin sähköpostitse/tekstiviestillä.

Yksityiskohdat

Kalevala joulukoriste on koko kodin koru. Kullanhohtoisesta pronssista taiten tehty koriste heijastelee kynttilöiden ja takkatulen lämmintä valoa. Kun päivä on lyhimmillään, on aika ripustaa koriste seinälle, ikkunaan tai joulukuuseen ja antaa ilon ja kauneuden täyttää koti. Kalevala joulukoriste virittää joulun tunnelmaan, vuodesta toiseen. Vuoden 2020 joulukoriste Tampereen lintu tuo viestin tuhannen vuoden takaa vauraalta viikinkiajalta. Tuon ajan koruissa lintu oli yleinen aihe. Muinaisille suomalaisille linnut olivat onnen ja menestyksen symboleita, ja koska ne kykenivät liitämään halki ilmojen, ylös taivaiden korkeuksiin, niiden uskottiin olevan myös viestinviejiä alisen ja ylisen välillä.
Copyright 2020 Timanttiset