• Ilmainen toimitus myymälänoudossa ja yli 50 euron tilauksissa
  • ​​30 pv vaihto- ja palautusoikeus
  • Nopea ja luotettava toimitus
  • Kotimainen myymäläketju

Kalevala Roosa nauha hopeakaulaketju 2207555ZIVP45

755/5, suunnittelija Tiina Arkko 42/45cm

Korusarjalla tuetaan Roosa Nauha keräystä, nyt kuudennen kerran. Jokaisesta myydystä korusta Kalevala Koru lahjoittaa 10 € Syöpäsäätiölle. Lahjaksi tai itselle hyvän asian puolesta.

Tuotenro
3490-16753
Toimittajan tuotenumero
2207555ZIVP45
Tarjoushinta 112,50 € Normaalihinta 150,00 €

Tarkemmat tiedot

Tarkemmat tiedot
KorutyyppiKaulakorut/ketjut
Kiven tyyppiZirkonia
MateriaaliHopea
Rungon väri / tyyppiHopea
Kiven väriVaaleanpunainen
TuotemerkkiKalevala

Myymälävarastot

Voit tilata tuotteen mihin tahansa myymälään noudettavaksi, vaikka sitä ei olisi kyseisen myymälän varastossa. Myymälänouto ei ole noudettavissa välittömästi. Voit noutaa tilauksesi, kun saat ilmoituksen ja noutokoodin sähköpostitse/tekstiviestillä.

Yksityiskohdat

Suuren elämänmuutoksen kohdatessa on tärkeää tietää, ettei ole yksin. Lähipiirin ja yhteisön tuki antaa voimaa katsoa rohkeasti eteenpäin. Syöpäsäätiö on Suomen merkittävin yksityinen syöpätutkimuksen rahoittaja, ja Roosa nauha sen tunnetuin keräys. Tänä vuonna Kalevala Koru on jo kuudetta kertaa mukana tukemassa tärkeää asiaa lahjoittamalla keräykseen 10 € jokaisesta Roosa nauha korusta. Vuoden 2020 Roosa nauha koruissa välkehtii vaaleanpunainen kivi, kuutiollinen zirkonia. Kauniisti hiottua kiveä kehystää taidokkaasti työstetty filigraanikuvio, jonka malli on 1700 luvulta peräisin olevasta kultaisesta sormuksesta. Roosa nauha 2020 korut, hopeinen Filigraani riipus ja korvakorut, ovat saatavissa rajoitetun ajan.
Copyright 2020 Timanttiset