• Ilmainen toimitus myymälänoudossa ja yli 50 euron tilauksissa
  • ​​30 pv vaihto- ja palautusoikeus
  • Nopea ja luotettava toimitus
  • Suomalainen myymäläketju

Kalevala Paratiisi pronssirannekoru 3502184195

Originals 218/4, pronssi, 17,5/19,5cm

Kalevalan upea Paratiisi-rannekoru on vanhan klassikon uusi tulkinta. Rannekoru täydentää vuonna 2020 lanseerattua sarjaa. Kirkkaan pronssiset, holvikaaren muotoiset koristelaatat on kuvioitu molemmin puolin. Rannekorun pituus on säädettävissä 16,5–19,5 cm mittaiseksi. Papukaijalukollinen koru on saatavilla myös hopeisena.

Tuotenro
4050-10010
Toimittajan tuotenumero
3502184195
155,00 €

Tarkemmat tiedot

Tarkemmat tiedot
KorutyyppiRanne- ja nilkkakorut/ketjut
MateriaaliPronssi
Rungon väri / tyyppiPronssi
TuotemerkkiKalevala

Myymälävarastot

Voit tilata tuotteen haluamaasi myymälään noudettavaksi. Myymälänouto on noudettavissa vasta, kun olet saanut siitä ilmoituksen. Tuotteen saldot vaihtelevat eikä myymäläkohtaista saatavuutta voida taata. Myymälän hinta voi poiketa verkkokaupan hinnasta.

Yksityiskohdat

Kauan sitten nykyisessä Hämeessä mahtinainen kantoi yllään monirivisiä pronssiketjuja. Ketjut yhdistivät kahta kirkkoholvin muotoista laattaa, joissa elämänveden maljaa vartioi kaksi riikinkukkoa. Kirkoista nainen tuskin tiesi sen enempää kuin riikinkukoistakaan, joten voimme vain arvella, mitä koruun ikuistettu varhaiskristillisen taiteen paratiisisymboli hänelle merkitsi. Ehkä nuo pitkäkaulaiset linnut olivat hänelle onnentuojia, ehkä sanansaattajia ihmisten ja jumalten välillä, ehkä jotain muuta, minkä vain hän tiesi. Aivan varmasti hän on kuitenkin uskonut korussa piilevän voimaa. Voimaa, joka on edelleen tallella. Paratiisi korujen esikuvana on Janakkalan Kernaalasta löydetty koru, "hämäläinen juhlakääty", joka on peräisin noin vuodelta 800 jKr.
Copyright 2024 Timanttiset