• Ilmainen toimitus myymälänoudossa ja yli 50 euron tilauksissa
  • ​​30 pv vaihto- ja palautusoikeus
  • Nopea ja luotettava toimitus
  • Kotimainen myymäläketju

Kalevala Paratiisi pronssikaulakoru 320218380

218/3, pronssia, 80cm

Ketjua voi käyttää myös kaksin kerroin, jolloin korusta tulee lyhyt. Korusarja tunnettiin aikaisemmin nimellä Hämäläinen juhlakääty, mutta nyt se on nimetty uudelleen Paratiisi.

Tuotenro
4040-16751
Toimittajan tuotenumero
320218380
Tarjoushinta 127,50 € Normaalihinta 150,00 €

Tarkemmat tiedot

Tarkemmat tiedot
KorutyyppiKaulakorut/ketjut
Kiven tyyppiEi kiveä
MateriaaliPronssi
Rungon väri / tyyppiPronssi
TuotemerkkiKalevala

Myymälävarastot

Voit tilata tuotteen mihin tahansa myymälään noudettavaksi, vaikka sitä ei olisi kyseisen myymälän varastossa. Myymälänouto ei ole noudettavissa välittömästi. Voit noutaa tilauksesi, kun saat ilmoituksen ja noutokoodin sähköpostitse/tekstiviestillä.

Yksityiskohdat

Kauan sitten nykyisessä Hämeessä mahtinainen kantoi yllään monirivisiä pronssiketjuja. Ketjut yhdistivät kahta kirkkoholvin muotoista laattaa, joissa elämänveden maljaa vartioi kaksi riikinkukkoa. Kirkoista nainen tuskin tiesi sen enempää kuin riikinkukoistakaan, joten voimme vain arvella, mitä koruun ikuistettu varhaiskristillisen taiteen paratiisisymboli hänelle merkitsi. Ehkä nuo pitkäkaulaiset linnut olivat hänelle onnentuojia, ehkä sanansaattajia ihmisten ja jumalten välillä, ehkä jotain muuta, minkä vain hän tiesi. Aivan varmasti hän on kuitenkin uskonut korussa piilevän voimaa. Voimaa, joka on edelleen tallella. Paratiisi korujen esikuvana on Janakkalan Kernaalasta löydetty koru, "hämäläinen juhlakääty", joka on peräisin noin vuodelta 800 jKr.
Copyright 2020 Timanttiset