• Ilmainen toimitus myymälänoudossa ja yli 50 euron tilauksissa
  • ​​30 pv vaihto- ja palautusoikeus
  • Nopea ja luotettava toimitus
  • Suomalainen myymäläketju

Kalevala Paratiisi hopearanneketju/koru 2502184195

Originals, 218/4, hopea, 17,5/19,5cm

Kalevalan upea Paratiisi-rannekoru on vanhan klassikon uusi tulkinta. Rannekoru täydentää vuonna 2020 lanseerattua sarjaa. Välkehtivän hopeiset holvikaaren muotoiset koristelaatat on kuvioitu molemmin puolin. Rannekorun pituus on säädettävissä 16,5–19,5 cm mittaiseksi. Papukaijalukollinen koru on saatavilla myös pronssisena.

Tuotenro
3690-38692
Toimittajan tuotenumero
2502184195
225,00 €

Tarkemmat tiedot

Tarkemmat tiedot
KorutyyppiRanne- ja nilkkakorut/ketjut
MateriaaliHopea
Rungon väri / tyyppiHopea
TuotemerkkiKalevala

Myymälävarastot

Voit tilata tuotteen haluamaasi myymälään noudettavaksi. Myymälänouto on noudettavissa vasta, kun olet saanut siitä ilmoituksen. Tuotteen saldot vaihtelevat eikä myymäläkohtaista saatavuutta voida taata. Myymälän hinta voi poiketa verkkokaupan hinnasta.

Yksityiskohdat

Kauan sitten nykyisessä Hämeessä mahtinainen kantoi yllään monirivisiä pronssiketjuja. Ketjut yhdistivät kahta kirkkoholvin muotoista laattaa, joissa elämänveden maljaa vartioi kaksi riikinkukkoa. Kirkoista nainen tuskin tiesi sen enempää kuin riikinkukoistakaan, joten voimme vain arvella, mitä koruun ikuistettu varhaiskristillisen taiteen paratiisisymboli hänelle merkitsi. Ehkä nuo pitkäkaulaiset linnut olivat hänelle onnentuojia, ehkä sanansaattajia ihmisten ja jumalten välillä, ehkä jotain muuta, minkä vain hän tiesi. Aivan varmasti hän on kuitenkin uskonut korussa piilevän voimaa. Voimaa, joka on edelleen tallella. Paratiisi korujen esikuvana on Janakkalan Kernaalasta löydetty koru, "hämäläinen juhlakääty", joka on peräisin noin vuodelta 800 jKr.
Copyright 2023 Timanttiset