• Ilmainen toimitus myymälänoudossa ja yli 50 euron tilauksissa
  • ​​30 pv vaihto- ja palautusoikeus
  • Nopea ja luotettava toimitus
  • Suomalainen myymäläketju

Kalevala Louhetar hopeakaulaketju 2300392

Originals, 39/2, hopeaa, leveys 34.6mm

Hopeisen Louhetar-kaulakorun nauhapunoskoristeita yhdistää neljä papuketjua. Nauhapunoskoristeet toimivat kaulakorun lukitusmekanismina – lukitse koristeet niskan taakse, eteen kaulalle tai sivulle, ja muuntele siten korun ilmettä. Louhetar kaulakorua valmistetaan kahdessa pituudessa, pituus ei säädettävä.

Tuotenro
3490-16841
Toimittajan tuotenumero
2300392
Alkaen 535,00 €

Tarkemmat tiedot

Tarkemmat tiedot
KorutyyppiKaulakorut/ketjut
Kiven tyyppiEi kiveä
MateriaaliHopea
Rungon väri / tyyppiHopea
TuotemerkkiKalevala

Myymälävarastot

Voit tilata tuotteen haluamaasi myymälään noudettavaksi. Myymälänouto on noudettavissa vasta, kun olet saanut siitä ilmoituksen. Tuotteen saldot vaihtelevat eikä myymäläkohtaista saatavuutta voida taata. Myymälän hinta voi poiketa verkkokaupan hinnasta.

Yksityiskohdat

Pohjolan viekas neito, viisas ja voimakas, punoo juonet, tietää taiat ja tuntee loitsut, joilla saa pauloihinsa kenet haluaa. Niillä hän taivuttelee tahtoonsa niin miesten mielet ja naisten naurut kuin taivaan tuulet ja meren pauhut.

Muinainen mahtinainen osoitti korkean asemansa yhteisössään kookkailla, kallisarvoisilla koruilla. Louhetar korut ovat saaneet innoituksensa taidokkaista nauhapunossommitelmista, jotka koristivat esiäitiemme juhla-asujen solkia, ketjunkannattimia ja puukonkahvoja lähes tuhat vuotta sitten. Niiden ikiaikainen kauneus saa meidät yhä pauloihinsa.

Copyright 2024 Timanttiset