• Ilmainen toimitus myymälänoudossa ja yli 50 euron tilauksissa
  • ​​30 pv vaihto- ja palautusoikeus
  • Nopea ja luotettava toimitus
  • Kotimainen myymäläketju

Kalevala Kultarailo hopearanneketju/koru 2551540185

5154, Björn Weckström, 18.5cm

Kultarailo on Björn Weckströmin ensimmäinen Kalevala-tuotemerkille suunnittelema korusarja. Hopean ja valettujen 14 karaatin kultaosien tyylikäs yhdistelmä.

Tuotenro
3690-15392
Toimittajan tuotenumero
2551540185
Tarjoushinta 2 720,00 € Normaalihinta 3 200,00 €

Tarkemmat tiedot

Tarkemmat tiedot
KorutyyppiRanne- ja nilkkakorut/ketjut
Kiven tyyppiEi kiveä
Materiaali2-värinen kulta, Hopea, Keltakulta
Rungon väri / tyyppi2-värinen, Hopea, Kulta
TuotemerkkiKalevala

Myymälävarastot

Voit tilata tuotteen mihin tahansa myymälään noudettavaksi, vaikka sitä ei olisi kyseisen myymälän varastossa. Myymälänouto ei ole noudettavissa välittömästi. Voit noutaa tilauksesi, kun saat ilmoituksen ja noutokoodin sähköpostitse/tekstiviestillä.

Yksityiskohdat

Korutaiteilija ja kuvanveistäjä Björn Weckström on Suomen kansainvälisesti tunnetuin korumuotoilija. Weckströmin 1960 luvulla suunnittelemat veistokselliset korut merkitsivät vallankumousta tuolloin vielä kovin konservatiivisessa korumaailmassa ja tekivät hänestä maailmankuulun. Björn Weckströmin muotoilemat korut ovat saaneet innoituksensa pohjoisen luonnon kauneudesta. Koruihin on ikuistettu karut kalliot, tunturipurojen välkehtivä vesi, tuulen hangelle kinostamat alati muuttuvat veistokselliset muodot, pakkasauringossa kimmeltävä jää. Kultarailo koruissa himmeän hopean syleilyssä loistaa pala aitoa kultaa, kuin mannerjään silottaman kallion halkeamasta pilkistävä kultasuoni.
Copyright 2022 Timanttiset