• Ilmainen toimitus myymälänoudossa ja yli 50 euron tilauksissa
  • ​​30 pv vaihto- ja palautusoikeus
  • Nopea ja luotettava toimitus
  • Suomalainen myymäläketju

Kalevala Kosmos pronssikorvakorut 36687745T

Modern, pronssia, 5-osainen, tappi

Taivaankappaleiden on uskottu vaikuttavan kohtaloon, ja niiden asennoista on luettu tulevaa. Kosmos-korujen ympyrät ja spiraalit, täydellisyyden ja äärettömyyden ikivanhat symbolit, kuvastavat meitä ympäröivää päättymätöntä maailmankaikkeutta, jossa taivaankappaleet vaeltavat, kukin omalla radallaan, kukin omaan tahtiinsa.

Upeissa korvakoruissa viisi pronssilevyä sitoutuu yhteen, monesta osasta koostuva kokonaisuus. Valo liikahtelee levyjen ympyröiden pinnoilla kuin toistensa ympärillä pyörivät taivaankappaleet. Näyttävissä korvakoruissa on helppo tappikiinnitys.

Kosmoksen on suunnitellut Antonio Mazzamauro, ja siroista, pienistä levyistä luotuun sarjaan kuuluvat kaksi riipusmallia ja kolme eri kokoista korvakorumallia. Korut on saatavilla sekä hopeisena että pronssisena.  

Tuotenro
4030-10044
Toimittajan tuotenumero
36687745T
105,00 €

Tarkemmat tiedot

Tarkemmat tiedot
KorutyyppiKorvakorut
MateriaaliPronssi
Rungon väri / tyyppiPronssi
TuotemerkkiKalevala

Myymälävarastot

Voit tilata tuotteen haluamaasi myymälään noudettavaksi. Myymälänouto on noudettavissa vasta, kun olet saanut siitä ilmoituksen. Tuotteen saldot vaihtelevat eikä myymäläkohtaista saatavuutta voida taata. Myymälän hinta voi poiketa verkkokaupan hinnasta.

Copyright 2024 Timanttiset